Neopolis küçük heykeltıraşları misafir etti

Kuşadası Belediyesi ile Mehmet Nuri Göçen (MN Göçen) Vakfı iş birliğinde ve Marmara Adalar Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 5. Uluslararası Neopolis Heykel Sempozyumu, küçük heykeltıraşları misafir etti.

  • 0
  • 797
Neopolis küçük heykeltıraşları misafir etti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi ile Mehmet Nuri Göçen (MN Göçen) Vakfı iş birliğinde ve Marmara Adalar Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 5. Uluslararası Neopolis Heykel Sempozyumu, küçük heykeltıraşları misafir etti. Bu kapsamda düzenlenen atölye çalışmasına katılan çocuklar, kilden heykeller yaptı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren gruplar halinde alana gelen çocuklar, profesyonel heykeltıraşlar eşliğinde kilin şekil alma serüvenine tanıklık etti. Dört ayrı grup halinde 90 çocuğun katıldığı atölyede öğrenciler hem heykel sanatının inceliklerini öğrendi hem de hayal güçlerini özgürce kullanma fırsatı buldu. Ebeveynlerin de ilgiyle takip ettiği atölye, renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu. Gün boyu süren etkinlikte çocukların yüzlerindeki mutluluk, sanatın birleştirici ve iyileştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Etkinliğe katılan çocuklara sertifikaları Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in eşi Duygu Günel tarafından verildi.

Bu yıl “Adalet” temasıyla gerçekleştirilen “5. Uluslararası Kuşadası Neopolis Heykel Sempozyumu” yarın (perşembe) saat 16:00’da Kuştur mevkisinde bulunan Eski Deve Güreşi alanında düzenlenecek kapanış töreniyle sona erecek. Törene Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de katılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İsmail Altunsaray ile Türkü Dolu Gece

30 fotoğraf, 30 farklı hikaye

Ferhat Göçer'le muhteşem akşam

"Madımak 93" Oyunu Duygu Dolu Anlara sane oldu

Dario Moreno anısına nostaljik şenlik

Klarnet ve Ud ile Haydar Tatlıyay eserleri icra edildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg