Night Out Shopping başladı

  • 0
  • 759
Night Out Shopping başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

18-19 Aralık 2015 Cuma Cumartesi gerçekleşecek olan ve İzmir'in en büyük Açıkhava etkinliklerinden biri olan Night Out Shopping Ontan İnşaat Ana Sponsorluğunda, Özgörkey Otomotiv ve Derece Koleji Co-Sponsorluğunda ünlüler İzmirlilerle buluştu.

İki gün sürecek olan etkinliğin birinci günü Türkiye'nin en önemli deri markalarından biri olan Kırcılar Deri ile başladı. Kırcılar Deri ve Modacı Simay Bülbül ile birlikte hazırladıkları koleksiyonun sunumunun ardından Rouge et Blanc mağazasında satışta olan Raisa&Venessa, Zerrin Akıncı, Zeynep Erdoğan, Selma Çilek ve Ayşen Arman ve Ebru Karabayır markalarının defilesi gerçekleşti.

Her iki defile de de ünlü manken Ece Gürsel başta olmak üzere İzmirli mankenler podyuma çıktı. Büyük ilgi gören defilenin yanı sıran kurulan yüzlerce stantta takı aksesuardan, giyime, çantadan hediyelik eşyaya gibi bir çok farklı ürün satıldı. İzmirlilerin akın ettiği Alsancak sokaklarında alışveriş tutkunları saatler 24.00'ı gösterene kadar stant ve mağazalardan alışveriş yaptılar.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv