‘NIKE BASKETBALL THE CHALLENGE: OYUNUNU GÖSTER’ BAŞLIYOR

  • 0
  • 1.506
Yazı Boyutu:

Nike ve Sinan Güler ülke çapında basketbol tutkunu genç yetenekleri arıyor. Basketbol tutkunu amatör gençler Nike Basketball The Challenge projesine katılarak yeteneklerini gösterecek. 3 şehirde yapılacak seçmelerde yer alan yetenekler Sinan Güler gibi olmak ve kendilerini basketbol dünyasına kanıtlamak için yarışacak.
 
Nike’ın hayata geçirdiği ‘Nike Basketball The Challenge: Oyununu Göster’ Projesi basketbol yeteneklerini arıyor. Milli basketbolcu Sinan Güler, NBA’in üst düzey oyuncularının bireysel gelişim antrenörü olan Christopher L. Thomas ve Nike gözlemcileri, İstanbul’daki finalde yerini alacak şampiyon potansiyeline sahip 30 genç basketbolcu bulabilmek için İstanbul, Ankara ve İzmir’de araştırmalar gerçekleştiriyor.
Başvuruları 23 Temmuz’da başlayan projeye katılmak isteyen genç yetenekler Facebook.com/nikebasketballturkiye adresine girerek Nike Basketball The Challenge uygulamasıyla kendi sayfalarını oluşturuyor ve ‘gürültü’ çıkarmaya başlıyor. Basketbol tutkunları Facebook uygulamasında profilini oluşturduktan sonra, gözlemcilerin dikkatini çekebilmek için hem arkadaşlarından oy topluyor hem de sayfasına yeteneğini gösteren içerikler yüklüyor. Sinan Güler’in görev videolarını izledikten sonra videolardaki görevleri, Sinan Güler’in gösterdiği gibi yerine getirip kendi videosunu çeken katılımcılar daha sonra bu videoyu profil sayfalarına yükleyerek ses getirmeye çalışıyor. Sinan Güler, Christopher Thomas ve Nike gözlemcileri bu videoları izleyerek bir ön eleme gerçekleştirecek. Daha sonra Nike gözlemcileri 3 şehirdeki basketbolcular arasından 30 en iyiyi şehir finallerine davet edecek ve bu etkinliklerin galipleri İstanbul’daki finale katılmaya hak kazanacak.
 
Eleme etkinlikleri 11 Ağustos’ta İstanbul’da, 25 Ağustos’ta Ankara’da ve 1 Eylül’de İzmir’de düzenlenecek. Final ise 15 Eylül’de İstanbul’da yapılacak. Projeye dahil olabilmek için 1995 -1996 -1997 doğumlu olmak gerekiyor.
Finale kalan 30 kişi arasından mücadelesiyle kendini kanıtlayan ilk 3 kişiyi basketbolla dolu bir Amerika macerası bekliyor olacak. Kazananlar, bu özel seyahatteki yerlerini ayırtarak, dünyanın bir numaralı basketbol ülkesi olan Amerika’da basketbol dolu günler yaşayacak ve Christopher Thomas ile bire bir yapılacak olan özel antrenmanlara katılım saha yanından ya da kapalı tribünlerden NBA maçlarını izleme fırsatı ve Nike'ın özel eğitmeni John Lucas ile antrenman yapma şansı gibi ayrıcalıklara sahip olacaklar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv