Nıkon Z 30 Vlog Seti ile içerikler mükemmeleşiyor

Nikon’un içerik üreticileri için tasarladığı yeni fotoğraf makinesi Z 30 ve Vlog Seti paylaşımlarda harikalar yaratıyor. Yenilikçi, kompakt ve hafif yapısıyla Nikon Z 30, gücünü Vlog Seti ile birlikte zirveye taşıyor. Videolarda da durağan görüntülerde de muhteşem içerikler yaratan Nikon Z 30 Vlog Seti, içerik üreticilerinin en yakın arkadaşı olmaya aday…

  • 0
  • 3.441
Nıkon Z 30 Vlog Seti ile içerikler mükemmeleşiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Nikon Z 30 Vlog Seti, profesyonel kalitede video ve ses kaydetmek için ihtiyaç duyulan her şeye sahip bir paket sunuyor. Vlog Seti sayesinde Nikon Z 30 aynasız fotoğraf makinesine, kompakt NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR objektife, bir adet mini tripod tutacağına ve bir adet Wind Muff'a sahip olunabiliyor. İçerik üreticilerinin tüm ihtiyaçları düşünerek tasarlanan Nikon Z 30 Vlog Seti’nde yer alan tripod tutacağı, ML-L7 uzaktan kumandasının yerleştirilebildiği manyetik bir girintiye sahipken, tüylü mikrofon başlığı, fotoğraf makinesinin dahili stereo mikrofonu için özel olarak tasarlanarak hiç olmadığı kadar kaliteli ses kayıtları sunuyor.
 
İçerikler hiç olmadığı kadar kaliteli…
Instagram ve TikTok için mükemmel içerikler söz konusu olduğunda Z 30, video ve durağan görüntüler için tümü özelleştirilebilir 20 adet fotoğraf makinesi içi filtreye sahip… İhtiyaç duyulan içeriklere sahip olanlar için Bluetooth ve Wi-Fi işlevleri, hemen hemen her yere bağlanmayı kolaylaştırarak içeriklerin anında yüklenerek arkadaşlar ve takipçileri etkilemek kolay hale geliyor. Nikon’un daha iyi vloglar için tasarladığı yeni fotoğraf makinesi Z 30, büyüleyici seyahat vloglarından enfes yemek tariflerine kadar bir akıllı telefonda mümkün olmayan ikonik ve ilham verici içerikler oluşturmaya olanak tanıyor. Nikon Z 30, hassas dahili stereo mikrofon ve isteğe bağlı harici mikrofon ile canlı ve net ses sunuyor. Yani ister bir dağın tepesinde, isterse hareketli bir şehirde çekim yapılıyor olsun, ses işlevi mükemmel şekilde çalışıyor. Vloggerlar düşünülerek tasarlanan fotoğraf makinesinin gelişmiş otomatik işlevleri ve değişken açılı dokunmatik ekranı, açı ne olursa olsun kayıt işlemini kolaylaştırıyor. Canlı 4K UHD'de 125 dakikalık kesintisiz video kaydetme kabiliyeti sayesinde çekimler hiç olmadığı kadar iyi görünüyor. Derin kavrama yüzeyi, fotoğraf makinesini kol mesafesinde tutarken bile sabit elde çekim sağladığından, hareket halindeyken çekim yapanlar için ideal bir alternatif yaratıyor. Göz ve Hayvan Algılama AF, tam netleme sağlamak için insan, kedi ve köpeklerin gözlerine odaklanarak konu ne olursa olsun çarpıcı netlikte durağan görüntü ve videolar çekmeye olanak tanıyor. Alternatif olarak, fotoğraf makinesi selfie portre modundayken film çekiliyorsa ekran öne doğru çevrilebiliyor ve bu sayede fotoğraf makinesinin önünde zahmetsizce çekim yapma, kusursuz içerik giriş ve çıkışlarını elde etme şansı veriyor. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv