NORVEÇ FİLMLERİ HAFTASI 7-13 OCAK 2016

  • 0
  • 757
NORVEÇ FİLMLERİ HAFTASI 7-13 OCAK 2016
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hezarfen Film Galeri, ‘’İspanya Filmleri haftası’’ ile başlayan  AVRUPA SİNEMASI programına ‘’Norveç Filmleri Haftası ‘’ile devam ediyor.

Hezarfen Film Galeri, Norveç  sinemasından son yıllarda dünya çapında öne çıkan filmleri bir araya getiren bir film programı sunuyor.
Norveç sinemasının  son yıllarda çok konuşulan; izleyici, eleştirmen ve festivallerden yüksek not alan filmlerini bir araya getiren programın seçkisinde Norveçli yetenekli  yönetmenler Joachim Roenning  ve   Espen Sandberg ‘in Oscar adayı filmi ‘’Kon Tiki’’, Erik Skjoldbjærg’in ödüllü ‘’Öncü/Pioneer’’ filmi ve Knut Hamsun’un imkansız aşk hikayesinin film uyarlaması da  yer alıyor. Vikingler dizisinden Gustaf Skarsgard (Floki) Kon Tiki filminde rol alan oyunculardan.

Norveç Filmleri Haftası Hezarfen Film Galeri ve Norveç Büyükelçiliği işbirliği  , Norveç İzmir Fahri Konsolosluğu, Konak Belediyesi ,  ‘’Galeri A Güncel Sanat Merkezi ‘’  ve Fransız Kültür Merkezi destekleri ile gerçekleştirilmektedir.  Film gösterimleri  ücretsizdir ve tüm filmler Türkçe altyazı ile gösterilmektedir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv