Nostalji futbol turnuvasında anlamlı final

  • 0
  • 1.055
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından 35 yaş üstü eski sporcuların katılımıyla düzenlenen Nostalji Futbol Turnuvası’nda nefes kesen final karşılaşması yaşandı. CHP İl Başkanı Ali Engin, Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, siyasi parti temsilcileriyle çok sayıda vatandaşın büyük heyecanla izlediği finalde Güzeltepe Demir Spor ile Santral Spor takımları karşılaştı. Maçın galibi 3 – 1’lik skorla Güzeltepe Demir Spor olurken, maçın sonunda her iki takımın sporcuları birbirlerine sarılarak zafer coşkusuna ortak oldular.
Yeni Mahalle’deki Çiğli Belediye Spor Tesislerinde 35 yaş üstündeki futbolcuların oluşturduğu takımlarla bir aydır devam eden Nostalji Futbol Turnuvası muhteşem bir finalle sona erdi. 14 takımın mücadele ettiği turnuvada büyük karşılaşmalar yaşanırken, kupa geçmişte çeşitli kulüplerde oynamış sporcuların bulunduğu Güzeltepe Demir Spor’a gitti.
 
Başkan Solak, “Anıları yad ettik”
Turnuvanın amacına uygun olarak başlayıp sona erdiğini, çok güzel anların yaşandığını belirten Başkan Metin Solak, eski futbolcuları böylesine anlamlı bir organizasyonda bir araya getirmekten dolayı duyulan memnuniyeti dile getirdi. Eski günlerin yad edildiğini ve yeni anıların oluştuğunu kaydeden Başkan Solak, “Turnuva ruhuna ve amacına uygun olarak başladı ve sona erdi. 35 yaş üstünde olan, aktif futbol yaşamı sona ermiş sporcularla bir araya geldik ve 14 takım oluşturduk. Heyecan büyüktü. Yıllardır birbirlerini tanıyan, iyi iş yapmış Çiğlili hemşerilerimizle yeninden yeşil sahalarda buluştuk. Eski futbolcuların eşleri, çocukları hatta torunları maçları izlemeye geldiler. Bizi birbirimizden ayıran farklılıklarımızı ortadan kaldıracak, bizi yakınlaştıracak bir çalışma içine girdik” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv