NOTALARIN BALEYLE BÜYÜLÜ BULUŞMASI

  • 0
  • 1.621
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi bu kez çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı.
İzmirli müzik profesörü Berrak Taranç’ın besteleriyle hazırlanan “İzmir Üzerine Bir Gökyüzü” adlı konserde sanatseverler notaların baleyle büyülü buluşmasına tanıklık etti.
 
İZDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni soprano Aytül Büyüksaraç, Sanat Yönetmen yardımcısı bariton Gökhan Koç, orkestra sanatçısı flütist Hürkan Ayvazoğlu, piyanist Alexandre Mekaew ve bendirde de İzmir Klasik Türk Sanat Müziği Korosu şefi Erhan Parlat’ın solist olarak yer aldıkları konsere,  Seda Ayvazoğlu ve Tolga İyiuyarlar ise danslarıyla ayrı bir renk kattı.
 
Gökhan Koç’un seslendirdiği “Gizemli bir Aşk” şarkısıyla başlayan konserde müzikseverler, “Yıllarca Bekledim” ve “Yıllar Sonra Yeniden” şarkılarını Aytül Büyüksaraç’ın muhteşem yorumuyla dinledi. Flütist Hürkan Ayvazoğlu ve piyanist Alexandre Mekaew ikilisinin “Bolero Oriental” yorumu da geceye damgasını vurdu.
 
“İzmir Üzerine Bir Gökyüzü” konserinin ikinci bölümü de sürprizlerle dolu geçti.  Solistler, “Fokai Kıyılarında”, “İmkânsız”, “Afrodit”, “Despina”, “İzmir İzmir” ve “Sonbahar” adlı parçaları yorumladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv