Novada Outlet Söke yeni yılı ışıl ışıl karşılıyor

  • 0
  • 1.172
Yazı Boyutu:

Ege mimarisinin sıcaklığı, zengin marka karması ve yaşama renk katan etkinlikleriyle açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine keyifli ve fırsatlı alışveriş olanağı sunan Novada Outlet Söke, 2013 yılını ışıl ışıl karşılıyor.
 
Led ışıklar, yıldızlar, ışıklı çam ağaçları ve çeşitli objelerle dekore edilen alışveriş merkezi,  bünyesindeki markaların yeni yıla özel dekore edilmiş vitrinleri ile de dikkat çekiyor.
Markaların yılbaşı alışverişlerine özel uyguladıkları indirim kampanyaları hediye seçimi derdine son veriyor. Zengin ürün seçeneği sunan Mudo yılbaşına özel indirimlerle, Boyner mağazası da 9.90 TL’den başlayan fiyatlarla farklı alternatifler sunuyor. Tekin Acar 200 TL ve üzeri alışverişlerde %50 hediye, Lotto %50’ye varan indirimler, Toyzz Shop yeni yıla özel ürünler, Pierre Cardin yılbaşına özel koleksiyon ve çok özel fiyatlarıyla seçenek sunan diğer markalar…
Hediye çarkı ile ziyaretçilerine sürpriz hediyeler dağıtan Novada Outlet Söke, küçük misafirlerine özel etkinlikler de onların yeni yıl heyecanına ortak oluyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

17. Kolordu Şehitleri’nin anısı yaşatılıyor

Hükümetimizin alacağı her tedbirin ihracatı destekler nitelikte olması gerekmektedir

Tarımın güçlü yarınlarına inanıyoruz

Kamuda Tasarruf Paketi Değerlendirmesi

Arşiv