ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

  • 0
  • 644
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

24 Kasım Öğretmenler günü Bergama’da törenlerle kutlandı.  Törenler Hükümet Konağı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  İlk törenin ardından Kaymakamlık Sergi Salonu’nda, Bergama Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda ki kursiyerlerin açtıkları ‘Öğretmenler Günü Resim Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Daha sonra program Bergama Öğretmenevi’nde düzenlenen program ile devam etti. Düzenlenen kutlama programlarına Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Garnizon Komutanı Tank Albay Ahmet Ömercikli, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Dinçer, İlçe Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkaya, Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Özlüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamada, göreve yeni başlayan öğretmenler yemin etti. Törende, emekliye ayrılan öğretmenlere de şeref belgesi takdim edildi. Daha sonra Bergama’daki ilköğretim ve lise öğrencileri arasında yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenler ödülleri verildi. Program, Yusuf Kemalettin Perin Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo ile sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Çağdaş eğitimin en önemli neferleri, geleceğimize ve yarınlarımıza yön verecek olan gençlerimizin yetişmesinde, her yerde ve her koşulda büyük emek harcayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv