Oğuzhan Özkaya Uçuruyor...

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları başarılı öğrencileri uçuruyor. Havacılığı sevdirmek için bu yıl ilkokula başlayan minikleri ve tüm İzmir'deki başarılı çocukları uçuran Oğuzhan Özkaya, "İstikbal göklerdedir sözünü unutmadan havacılığı tüm çocuklarımıza sevdirelim" dedi

  • 0
  • 2.253
Oğuzhan Özkaya Uçuruyor...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları başarılı öğrencileri uçuruyor. Havacılığı sevdirmek için bu yıl ilkokula başlayan minikleri ve tüm İzmir'deki başarılı çocukları uçuran Oğuzhan Özkaya, "İstikbal göklerdedir sözünü unutmadan havacılığı tüm çocuklarımıza sevdirelim" dedi

 Oğuzhan Özkaya Eğitim kurumları Yönetim kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "İstikbal göklerdedir" sözünü yaşatmak ve havacılığı sevdirmek için başlattığı Havacılık okulunun açılışını, Yelki pistinin açılışını başarılı çocukları uçurarak yaptı. Güzelbahçe Yelki'deki hangar ve pistin aynı zamanda  çevreye acil iniş ve ambulans uçak ve helikopterler ile de hizmet vereceğini anlatan Özkaya, havacılık okulunun Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Lise son sınıflarındaki tüm öğrencilere uçuş sertifikası kazandıracağını ayrıca veliler ve çevreden katılmak isteyenlere de eğitim sunacağını bildirdi.

BAŞARIYA ÖDÜL
Havacılığı sevdirmek için bu yıl ilkokula başlayan çocuklarımızı okulun helikopteri ile İzmir turuna davet ettiklerini kaydeden Özkaya, "Küçük yaşta böyle bir deneyim kazanan çocukların ileride havacılıkla ilgili meslekleri seçeceklerine ya da havacılığı sevip, sevdireceklerine inanıyoruz" dedi. Düzenlenen etkinlikte Urla Atatürk İlkokulu okul birincisi İclal Zeynep Çınar ve 500 çocuk arasında İstiklal Marşı okuma yarışması birincisi olan Miray Tepebaşı da, Oğuzhan Özkaya Balçova İlkokulu öğrencileri ile birlikte gökyüzü ile tanıştı.
Okulun helikopteri ile pandemi ortamında çocukları başarıya motive etmek için bir ödül koymayı istediklerini belirten Oğuzhan Özkaya, şöyle konuştu:  "Bu olanağımızdan tüm çocuklarımızın yararlanmasını istedik. Okul birincisi olan, başarısını tescillemiş tüm İzmirli öğrencileri İzmir helikopter turu ile ödüllendiriyoruz. Pandemi ortamında çok çalışsınlar, başarı kazansınlar onlarla uçalım. Öğrencileri motive etmek, başarılarını artırmak için böyle bir ödül vermek istedik. İlk olarak Urla Atatürk İlkokulu  Çocuklarımızın çok sevindiğini görünce de isabetli bir karar aldığımızı anladık. Biz bugün burada bu çocukların ruhuna dokunduk. Havacılık sevgisi aşıladık. Motive ettik. Çalışırsan başarırsın dedik. Hayal et gerçekleşebilir mesajı verdik. Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ sözünü unutmayalım. Çocuklarımıza diyoruz ki; Geleceğe uçuyoruz.  Başaralım, uçalım. Haydi çocuklar" 
İzmir’de 11 noktada 4500 öğrenci ve 500 öğretmeni ile eğitim veren Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları, Yelki Kampüsünde bahçesinde yolcu uçağı ile de tanınıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv