Okan Bayulgen Eglenceli Cinayetler Kumpanyasi

Selin Atasoy’un yazıp Okan Bayülgen’in yönetip sunduğu ve Türkiye’de 2015'ten beri yoğun ilgi gören Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası İzmir’de ilk defa Swissôtel Büyük Efes’te özel bir gala yemeği eşliğinde Swissôtel Büyük Efes’in Smyrna balo salonunda 12 Mart Cumartesi günü sahnelenecek.

  • 0
  • 1.661
Okan Bayulgen Eglenceli Cinayetler Kumpanyasi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de “Swissôtel Çocuk Karnavalı” ile “Büyük Efes Bağ Bozumu” gibi büyük ve geleneksel etkinliklerin yaratıcısı Swissôtel Büyük Efes bir ilke daha imza atiyor.
 
Selin Atasoy’un yazıp Okan Bayülgen’in yönetip sunduğu ve Türkiye’de 2015'ten beri yoğun ilgi gören Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası İzmir’de ilk defa Swissôtel Büyük Efes’te özel bir gala yemeği eşliğinde Swissôtel Büyük Efes’in Smyrna balo salonunda 12 Mart Cumartesi günü sahnelenecek.
 
Seyircinin arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres, bu sefer de sizi 1990'larin sonunda baş döndürücü bir geceye götürüyor. İşte o hareketli yıllarda geçen, Metres'te seyirci bir anda kendisini gizemli bir cinayetin ortasında buluyor. Çok özel bir gece, dönemin muhteşem müzikleri,"unutulmaz" dans figürleri, dünyayı kasıp kavuran hit filmleri, rengarenk kostümleri… Bir gece kulübünde garip bir buluşma ve ortak geçmişleri olan iki çift… Eski defterlerin açılması ile işler karışır. Ama durun bir dakika! Birinin peşinde olan kiralık katil de aynı mekandadır. Acaba kimin peşinde? Seyirci, seyirci değil, olayın tam ortasında. Cinayete mani olabilecek mi? Peki ya katili bulabilecek mi?

Dolabınızdaki en renkli kostümlerinizi giyin ve cinayet soruşturmasına el koymak zorunda kalan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey'in yanında yerinizi alın. Herkesin yalan söylediği ve birbirini kandırdığı bu gecede katili bulmak, gerçekleri ortaya çıkarmak hiç de kolay olmayacak. Kahkaha ile gerilimin birlikte yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanacak!

Program: 
Kokteyl: 19:30 / Smyrna Fuaye
Yemek: 20:00 / Smyrna
Oyun: 20:30 / Smyrna
 
Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0 232 414 52 12

Yönetmen: Okan Bayülgen
Yazan: Selin Atasoy

Oyuncular: Ercüment Aydın, Kubilay Çamlıdağ, Levent Akkök, Murat Tolga Şen, Nihal Usanmaz, Oğuzhan Günaydın, Özge Oktar Besen, Selin Atasoy, Yücel Özeke

Ses-Işık: Yunus Emre Güvenç - İlkay Aşık
Dış Ses: Hasan Tanılmış
Yönetmen Yardımcısı: Nihal Usanmaz
 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv