OKULA DÖNÜŞ HEDİYENİZ İZMİR PARK’TAN

  • 0
  • 574
OKULA DÖNÜŞ HEDİYENİZ İZMİR PARK’TAN
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uzun bir yaz tatilinin ardından yeni eğitim ve öğretim yılının heyecanını yaşayan çocukların bu duygusuna İzmir Park da birbirinden renkli hediyelerle ortak oluyor.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine kazançlı alışverişin kapılarını açan İzmir Park Alışveriş Merkezi bu kez küçük misafirlerini mutlu edecek, okul alışverişlerine katkıda bulunacak. Aynı gün içinde toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar kalem kutulu kırtasiye seti, pastel boyama seti ve boyama kitabından oluşan “Okul Seti”ni almaya hak kazanacak. Kampanyaya katılmak çok kolay. Alışveriş fiş ya da faturalarını danışmaya ibraz eden İzmir Park Club üyeleri, özel çantaları eşliğinde bu renkli hediyeleri alma şansı yakalayacak.

Yaptığı etkinliklerle de çocukları mutlu eden İzmir Park, Çocuk Kulübü kapsamında minik ziyaretçilerini yine keyifli bir atölye çalışmasında buluşturacak. 19 Eylül Cumartesi günü 14.00, 15.30 ve 17.00 saatlerinde gerçekleşecek olan “Sevimli Balık Kukla Atölyesi”nde çocuklar hem el becerilerini geliştirecek hem de eğlenceli vakit geçirecekler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

17. Kolordu Şehitleri’nin anısı yaşatılıyor

Hükümetimizin alacağı her tedbirin ihracatı destekler nitelikte olması gerekmektedir

Tarımın güçlü yarınlarına inanıyoruz

Kamuda Tasarruf Paketi Değerlendirmesi

Bu paket ilk adım olarak görülmeli

Arşiv