Okullara Desteğe Devam

  • 0
  • 879
Yazı Boyutu:

Çiğli’de öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabilmesi amacıyla yıllardır okullara ve öğrencilere destek olan Çiğli Belediyesi, okullara destek olmaya devam ediyor. Çiğli Belediyesi okullarla yaptığı işbirliği sonucunda okulların bakım, onarım, boya-badana, merdiven vb gibi eksiklerini ara vermeden gideriyor. Çiğli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde de Tekel İlkokulu ve Ortaokulu ile Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Çiğli Anaokulu’nun tadilatlarını yaptı ve eksiklerini giderdi.
 
İç ve dış boya belediyeden
Belediye’nin fen işyeri, park bahçeler, temizlik işleri müdürlükleri ile şantiye atölyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, Tekel İlkokulu ve Ortaokulu’nun iç ve dış cephe boyası, bahçedeki spor alanı düzenlemesi, idari birimlerin zemin parke döşemesi yapıldı. Yollarının yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan okulun, bütün tuvaletlerin tadilatı da yine belediye tarafından yapıldı.
 
Tören alanı yapıldı
 Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Çiğli Anaokulu’nun da çevre düzenlemesi ve okulun önüne tören alanı yapımı da Çiğli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Okula giden yollar da elden geçirilerek, ulaşım sorunu çözüldü.
 
Talepleri çözüyoruz
Eğitimde kalitenin yükseltilmesi için belediyenin tüm olanaklarıyla çalıştığını belirten Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamda eğitim görmelerini istediklerini söyledi. Okullardan gelen talepler doğrultusunda belediye ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını ifade eden Solak, “bizim esas çalışmalarımız yaz aylarında oluyor ancak yıl içinde de bize iletilen sorunları anında çözmeye özen gösteriyoruz. Okullardan talep geldikçe yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Arşiv