Okullarda Korona Temizliği

Kısmen açılacak okullar öncesi Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde okulların dezenfeksiyonu yapıldı.

  • 0
  • 1.182
Okullarda Korona Temizliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kısmen açılacak okullar öncesi Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde okulların dezenfeksiyonu yapıldı.

Koronavirüs salgını nedeni ile uzun süredir kapalı olan okulların normalleşme sürecinde açılması beklenirken, Dikili Belediyesi de okulların dezenfeksiyon işlemlerini yaparak hijyen açısından gerekli önlemleri aldı.

Dip köşe dezenfekte edildi

Yapılan çalışma ile okulların iç ve dış tüm alanları dezenfekte edildi. Belediye ekipleri oturma sıralarından, lavabolara, okul bahçelerinden, çöp kovalarına kadar her alanda baştan aşağı dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

“Öncelik çocuklarımızın”

Uzun süredir okullarından ayrı kalan öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitim görmeleri için düğmeye basan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Okullarımız uzun bir süredir kapalı.  Normalleşme adımları kapsamında  açılması planlanan okullarımız öncesi eğitim alacak çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu yönden ilçemizdeki okullarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaparak onlara hijyenli bir ortam sunmayı hedefledik. Temizlik ekiplerimiz Dikili’mizin her alanında özveri içinde çalışmalarını sürdürüyor. Aynı özveri ve dikkati de okullarımızda çocuklarımızın sağlığı için sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv