ONTAN İNŞAATTAN SIRADIŞI BİR PROJE

  • 0
  • 5.211
ONTAN İNŞAATTAN SIRADIŞI BİR PROJE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geliştirdiği projelerde profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön plana çıkaran ONTAN İnşaat; Bayraklı’da 30.000m2 inşaat alanına sahip, yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence’sından oluşan sıradışı projesini tanıttı.

İzmir Arena’da gerçekleşen tanıtım kokteyli iş ve cemiyet hayatından çok sayıda simayı bir araya getirdi. Tören’de konuşan Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin özmeydan; Fark yaratan mimari konsepti, kişisel tercihlere göre tasarlanabilen özgün mekanları ile Ontan yaratıcılığının izlerini taşıyan projenin yenilikçi ve özgür bir iş, aynı zamanda yaşam alanı yaratacağını söyledi.

İZMİR’DEN İLHAM ALINDI
Özmeydan, “İzmir’den alınan ilham ile planlanan Ontan Bayraklı; 1+1 ve 2+1 daireleri, , 15’nci Katta yer alan panoramik körfez manzaralı bir havuz, 11’nci katta yer alan fitness salonu, Spa ve jenerasyon merkezinin yanısıra; modem ofis ve mağazalardan oluşan mimari projesi, residence hizmeti ile her katında ayn bir sürpriz sunacak“ Dedi.
 
Bulunduğu yer itibariyle şehrin iş, eğlence, alışveriş merkezlerine yakın konumlandırılan Ontan Bayraklı’nın otopark, çocuk oyun alanı ve güvenliğin yanısıra house keeping, kuru temizleme, ütü servisi, vale, oto yıkama, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, concierge hizmetleri, sinema odası, çöp toplama hizmeti, dairelere teknik servis, genel rezervasyon ve sağlık hizmetleri gibi 5 yıldızlı otel konforunu residence hizmetleri ile birleştireceğini dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Tiğin, sözyerini şöyle tamamladı: “Ontan inşaat olarak global bir firma olabilme vizyonu ile 2006 yılında şirketimizi kurduk. İstikrarlı ve güçlü büyüme trendiyle gayrimenkul geliştirme ve taahhüt alanlarında a her yıl ortalama %’de 100 büyüme performansı gösterdik. Bu süreç içerisinde güzel İzmir’imize yakışan My Via Bahçe, My Via 414 ve Modda Mavişehir gibi yenilikçi ve farklı projeler ürettik.”

Sait Tiğin Özmeydan- Zeynep Özmeydan
Öykü Gencer, Esin Şimşek
Efecen Özlü, Hazal kaya, Şevki, Cansı Özlü
Deniz- Emre Kırmızıoğlu
Görkem Özateş, Mihriban Yüksel
Yunus, Polat Akyurt, Selen- Serdar deniz
Aybüke- Zeki Can
Yeşim- Serkan İpek
Taner Telcioğlu, Ayça Çatalyürek, Özgür Dökmetaş
Ersa Dikci, Burcu Akçınar
Aytül- Hakan Gür
Nefise Dutlulu, Selçuk Şahbazlar, Sedef Aksar
Onur Öktem, Halil Hatip, Himmet Demir, Akın Kazançoğlu,Gafur Alişer
Ceyda- Okan Yavaş

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv