Opera ve baleyi çizdi kazandılar

  • 0
  • 1.669
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin  “Otuzuncu Kuruluş Yılı” nedeniyle düzenlenen İlköğretim Öğrencileri  opera ve bale konulu- Resim Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
 
Bir birincilik, iki ikincilik, bir üçüncülük ile on  mansiyon ödülünün verildiği yarışmada ayrıca, 51  resim de sergilemeye değer bulundu. Resimler, İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi’nde sezon sonuna kadar sergilenecek.
 
Birinciliği İzmir Özel Çamlaraltı İlköğretim Okulu’ndan Berika Simay Atay, İkinciliği Güzelyalı İlköğretim Okulu’ndan Eda Yurtsever ile İzmir Özel Çamlaraltı İlköğretim Okulu’ndan Ahmet Efe Bozkır,
Üçüncülüğü Adnan Mazıcı İlköğretim Okulu’ndan Arda Elibüyük’ün kazandığı yarışmada; Mev Koleji Özel Güzelbahçe İlköğretim Okulu öğrencisi Ladin Akçınar, Tuğsavul İlköğretim Okulu öğrencisi  Elif Atınç, Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu öğrencisi Doğa Erdoğan, Şehit Fethibey İlköğretim Okulu öğrencisi Gülcan Gökmen, Özel Bornova İlköğretim Okulu öğrencisi Sude Hızal, Özel İzmir Efes Koleji öğrencisi Elvin Koşar, Konak 9 Eylül İlköğretim  Okulu öğrencisi Bade Öztaş, İzmir  Özel Çamlaraltı İlköğretim Okulu öğrencisi Uğurkan Peltekoğlu, Cemil Midilli İlköğretim Okulu öğrencisi Filiz Yağmur Ulusu ve Sıla Yener mansiyon ödülü kazandı. 
 
Birinciye el yapımı bir keman, ikincilere birer gitar, üçüncüye bir mandolin ve mansiyon kazananlara da birer blok flütün hediye edileceği yarışmada, 65 adet resim sezon sonuna kadar sergilenecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv