Optimum’da Çifte Gala

İzmir’de film galalarının adresi Optimum, bu hafta sonu iki film galasına birden ev sahipliği yapıyor.

  • 0
  • 574
Optimum’da Çifte Gala
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de film galalarının adresi Optimum, bu hafta sonu iki film galasına birden ev sahipliği yapıyor.  Cumartesi günü ‘İyi Oyun’, pazar günü ise ‘Dünya Hali’ filmlerinin İzmir özel gösterimi Optimum’da gerçekleşecek. Her iki filmin de oyuncuları saat 16.00’da sinema seyircileriyle buluşacak.
 
Vlogger Orkut Işıtmak ve Film Ekibi, Cumartesi Optimum’da
Yapımcılığını Doruk Acar’ın yaptığı, Umut Aral’ın yönettiği, başrollerini ise ilk oyunculuk deneyimi ile popüler vlogger Orkun Işıtmak, Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş’ın paylaştığı ‘İyi Oyun’ filminin özel gösterimi, 3 Kasım Cumartesi 16.00’da İzmir Optimum’da yapılacak. Türkiye’nin e-spor temalı ilk filmi olan İyi Oyun filminin ekibi, İzmirli hayranlarıyla bir araya gelerek keyifli saatler geçirecek.
 
Murat Dalkılıç, İzmir Optimum’da Sevenleriyle Buluşuyor
Sinema severler için sanatla dopdolu bir hafta sonu tasarlayan İzmir Optimum, 4 Kasım Pazar günü de saat 16.00’da Dünya Hali film ekibini ağırlayacak. Pusula Film’in yapımcılığında çekilen, Ömer Can’ın yönettiği filmde başrolleri Murat Dalkılıç, Melis Sezen, Serenay Aktaş ve Demet Gül paylaşıyor. İzmir Optimum AVM Cinemaximum sinemalarında yapılacak özel gösterimde başrol oyuncuları hayranlarıyla bir araya gelecek.
 
İyi Oyun Filminin Konusu
Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları ile zorlu yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar.
 
Dünya Hali Filminin Konusu
İTÜ Makine Bölümü mezunu olan Serdar, geçimini animatörlük yaparak sağlamaktadır. İçine kapanık bir kişi olan Serdar, Gizem adındaki genç kadından hoşlanmaktadır. Bir dergide çalışan Gizem aşık olma korkusu olan filofobi hakkında çalışma yapmaktadır. Röportaj için çalışma yapan Gizem bir anda karşısında Serdar’ı bulur ve hikaye böyle başlar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv