Organik Ve Çevre Dostu Dry Clean Express İstinyepark'da

Kullandığı teknolojisiyle sağlık doğa ve çevre dostu tamamen organik kuru temizleme firması Dry Clean Express Organik Kuru Temizleme İstinyePark İzmir AVM’de hizmete girdi.

  • 0
  • 334
Organik Ve Çevre Dostu Dry Clean Express İstinyepark'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Genç girişimci Burçe Kürkan Büküşoğlu’nun bayiliğini aldığı Dry Clean Express hizmete açıldı. Avrupa, Amerika ve Kanada’da yaygın olarak kullanılan Green Earth teknolojisiyle İzmir de deterjan kullanmadan tamamen saf silikonla yapılan temizleme işlemi hem ürünlerin dokusunu hem de doğayı koruyan bir sistem kullanıyor.
 
Kuru Temizleme işine tamamen eser amaçlı girdiklerini İstinyePark İzmir AVM içerisinde kuru temizleme için yatırım yapmanın her zaman aklında olduğunu belirten Burçe Kürkan Büküşoğlu, Güçlü bir firma olan Dry Clean Express’in sahibi Fatih Avşar ile iyi anlaştıklarını ve İzmir’de bayilik aldıklarını söyledi.

Green Earth temizlemenin dünyanın en büyük çevre dostu kuru temizleme olduğuna dikkat çeken Büküşoğlu, “Kimyasalla değil deniz kumuyla köpürtüyoruz. Green Earth, saf sıvı silikon ile geleneksel kimyasal çözücülerin yerini aldı. Tekstil ürünlerine bakım yapabilen sıvı silikonlu dünyadaki tek teknolojiyi mağazamızda sunmaktayız. Sağlık, doğa ve çevre dostu organik kuru temizleme mağazamızda aynı zamanda ücretsiz servis hizmetimizle İzmir’in her yerindeyiz.Sıvı silikon kumaşlar için ideal özelliklere sahip kokusuz ve renksiz çevre dostu bir çözelti. Green Earth en güvenilir, en doğal en sağlıklı ve en temiz tekstil temizleme sistemidir.  İzmir’de hiç kimsede olmayan en son teknoloji ve yüksek kapasiteli makinelerle organik kuru temizleme olarak hizmete girdik.  Zaten aile olarak çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak maden işleri ile onun dışında dış ticaret ve gayrimenkul, enerji santralleri gibi işlerle ilgileniyoruz. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Permak ve Dry Clean Express bayi ve yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi. Genç girişimci Burçe Kürkan Büküşoğlu, yaptığı çekilişle kazanan iki kişiye 1 yıl geçerli kuru temizleme kuponları hediye etti.  İzmir’de hiç kimsede olmayan en son teknoloji ve yüksek kapasiteli makinelerle organik kuru temizleme olarak hizmete girdik.  Zaten aile olarak çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak maden işleri ile onun dışında dış ticaret ve gayrimenkul, enerji santralleri gibi işlerle ilgileniyoruz. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Permak ve Dry Clean Express bayi ve yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Genç girişimci Burçe Kürkan Büküşoğlu, yaptığı çekilişle kazanan iki kişiye 1 yıl geçerli kuru temizleme kuponları hediye etti.  İzmir’de hiç kimsede olmayan en son teknoloji ve yüksek kapasiteli makinelerle organik kuru temizleme olarak hizmete girdik.  Zaten aile olarak çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak maden işleri ile onun dışında dış ticaret ve gayrimenkul, enerji santralleri gibi işlerle ilgileniyoruz. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Permak ve Dry Clean Express bayi ve yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi. Genç girişimci Burçe Kürkan Büküşoğlu, yaptığı çekilişle kazanan iki kişiye 1 yıl geçerli kuru temizleme kuponları hediye etti.Ayrıca bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Permak ve Dry Clean Express bayi ve yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi. Genç girişimci Burçe Kürkan Büküşoğlu, yaptığı çekilişle kazanan iki kişiye 1 yıl geçerli kuru temizleme kuponları hediye etti. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Permak ve Dry Clean Express bayi ve yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Açılışın diğer fotoğrafları için aşağıdaki butonu tıklamayı unutmayın lütfen....

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv