Orhan Deniz fotoğrafları Kedi’de

  • 0
  • 719
Yazı Boyutu:

PazarAraştırmaları sektöründe danışman olan çalışan fotoğraf Sanatçısı OrhanDeniz'in seyahatleri sırasında değişik ülkelerden yaptığı fotoğraf çekimleriniiçeren "Şehir Hikayeleri" konulu fotoğraf sergisi Kedi Kültür SanatMerkezi'nde açıldı.  


Üniversite yıllarında ara verdiği fotoğraf serüvenine doksanlı yıllarda dijitalteknolojinin  yaygınlaşması ile tekrar dönen sanatçıda 2005 yılından sonratutkuya dönüşen serüveninin ürünleri sergi açılış kokteyline katılan fotoğrafseverlerinbeğenisini kazandı. 

Ortaokul ve lise yıllarında okulda çektiği etkinlik,arkadaş grubu, sınıf fotoğraflarını satarak harçlığını kazandığını söyleyenOrhan Deniz, “üniversite yıllarında ara verdiğim fotoğrafa, doksanlı yıllarınsonuna doğru çelişen dijital teknololi ile birlikte ilgimi tekrar çekti vefotoğraf serüvenim yeniden başladı. 2005’ten sonra fotoğraf ben de tam birtutkuya dönüştü. Fotoğraf serüvenimde bana çok şey katan, insani değerleri çokyüksek, ahilerim ve dostlanm sayın Serhan Oksay. Hayri Çalışkan, ve RecepDönmez Hocalarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Arşiv