Öyle güzeldi ki resmini yaptım...

Kuşadası Belediyesi ile Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen)  iş birliğinde ortaokul ve lise öğrencileri için resim yarışması düzenlendi.

  • 0
  • 919
Öyle güzeldi ki resmini yaptım...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi ile Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen)  iş birliğinde ortaokul ve lise öğrencileri için resim yarışması düzenlendi. Yarışmada öğrenciler, okuyup etkilendikleri bir kitabın zihinlerinde yarattığı dünyayı resmedecekler. Yarışmaya katılacak olan resimlerin tamamen özgün olması, herhangi bir kitap resminden ya da görselinden esinlenilmemiş olması gerekiyor.
 

 “Öyle Güzeldi ki Resmini Yaptım” sloganıyla düzenlenen yarışma kapsamında birinci olan öğrenciye 1500 Türk Lirası, ikinci olan öğrenciye 1000 Türk Lirası, üçüncü olan öğrenciye ise 500 Türk Lirası para ödülü verilecek. Yarışmanın bitiminde öğrencilerin yapmış olduğu resimler İkiçeşmelik Mahallesi’nde bulunan Kütüphane Kafe’de sergilenecek.

Son katılım tarihi 24 Ekim olan yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, yarışma ile ilgili detaylı bilgiye Kuşadası Belediyesi’nin resmi web sitesi olan kusadası.bel.tr adresinden ulaşabilirler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv