Öyle Özledim ki seni dijital medyada

25 yıldır radyo programcılığı yapan Ömer Köroğlu ile besteci – Yorumcu Nezih Üçler ikilisinin 29 Ocak’ta dinleyenlerin beğenisine sunulan 5 şiir ve 5 şarkıdan oluşan “Erkekler de Ağlar” adlı albümünün ilk video klibi “Öyle Özledim ki seni” dijital medyada dönmeye başladı.

  • 0
  • 2.334
Öyle Özledim ki seni dijital medyada
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

25 yıldır radyo programcılığı yapan Ömer Köroğlu ile besteci – Yorumcu Nezih Üçler ikilisinin 29 Ocak’ta dinleyenlerin beğenisine sunulan 5 şiir ve 5 şarkıdan oluşan “Erkekler de Ağlar” adlı albümünün ilk video klibi “Öyle Özledim ki seni” dijital medyada dönmeye başladı.

Sözleri Ömer Köroğlu’na ait olan ve yapılan anket sonucunda açık ara “Öyle Özledim ki Seni” şiirini öne çıkarınca start verildi ve klip yönetmenliğini Caria Production Ayberk Özsoy üstlendi. Ömer Köroğlu’na klipte Aylin Yeşilova eşlik etti, iki sevgiliyi oynayan çiftin hikayesine Nezih Üçler bestesiyle ve sesiyle eşlik etti.  

Yoğun duyguların yaşandığı çekimler de Ömer Köroğlu zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.  Albümde yer alan şiirlerden 3 tanesi Ömer Köroğlu’na, 1’i Nursen Yıldırım’a diğeri ise Şevki Dinçal’a ait. Albümdeki şarkıların söz, müzik ve yorumu ise Nezih Üçler’e ait. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv