Özel çocuklara 3 Aralık sürprizleri

  • 0
  • 585
Özel çocuklara 3 Aralık sürprizleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi,  3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında Narlıdere Belediyesi Engelli Merkezi için alınan yeni hizmet aracı ve Alman Konsolosluğu’nun katkıları ile hazırlanan oyun odası için bir açılış töreni gerçekleştirdi. 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri çerçevesinde Narlıdere Belediyesi Engelliler Merkezinde düzenlenen törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Almanya başkonsolosu Thomas Gerlach, Konsolosluk yetkilileri, Belediye meclis üyeleri, CHP Narlıdere Kadın kolları ve merkezde eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı. 

Faydalı olduysak ne mutlu bize
Almanya başkonsolosu Thomas Gerlach oyun odasının açılış töreninde yaptığı konuşmada merkeze ufakta olsa bir katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Gerlach “ Son derece Başarılı çalışmalar yapan bu merkezin faaliyetleri ile bilgilerimiz var. Hatta bu merkezde eğitim almak için Almanya’dan staj için gençler geliyor. Bu şekilde iki ülke arasında bir işbirliği kendiliğinden gerçekleşmiş oluyor bu merkezde.  Narlıdere Belediyesi Engelli merkezinde bu oyun odasının çocuklara faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Engelsiz bir dünya dileklerimizle
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 3 Aralık dünya Engelliler günü etkinlikler çerçevesinde Narlıdere Belediyesi Engelli merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi. Batur “Narlıdere Engelli eğitim merkezimize bu anlamlı günde burada birlikte olmak bizlere onur verdi. Üzerine titrediğimiz çocuklarımıza bu tesiste faydalı olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Narlıdere’nin ve çevre ilçelerden gelerek bu merkezimizden yararlanan özel çocuklarımıza Almanya başkonsolosluğu tarafından yaptırılan oyun odası için çok teşekkür ediyoruz. Bu özel günde bizde engelli kardeşlerimize söz verdiğimiz minibüsü merkezimizin hizmetine sunmaktan son derece mutluyuz. Onlar için ne yapsak az. Bugüne kadar yaptığımız projelerimiz arasında en çok gururlandığımız projemiz Engelli kardeşlerimiz için yaptığımız projelerdir. Engelsiz bir dünya dileklerimizle oyun odamız ve servis aracımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Batur merkeze katkılarından dolayı Almanya başkonsolosu Thomas Gerlach’a bir plaket sundu. Batur ayrıca Narlıdere Belediyesinin 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında 3 Aralık akşamı Narlıdere AKM’de Konuk sanatçı olarak Koray avcı & orkestrasının katılımı ile gerçekleşecek olan Nar Taneleri korosu konserine davet etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv