Özel Hastane Konforundaki Yeni Binalara Çağrı

İzmir Şifa Üniversitesi Hastanesi binası, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredilerek Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezi adını aldı.

  • 0
  • 2.850
Özel Hastane Konforundaki Yeni Binalara Çağrı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de kapanan Şifa Hastanesi binaları kamuya ve halka kazandırılırken Bornova’da bulunan İzmir Şifa Üniversitesi Hastanesi binası, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredilerek Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezi adını aldı. İzmir Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ise Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlanarak Bornova ADSM Bayraklı Ek Hizmet Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Verilen sağlık hizmetinin özel hastane değil de kamu hastanesi hizmetine dönüştüğünü, MHRS ile kolayca randevu alınarak bu hastanelerde özel hastane konforunda kamu sağlık hizmeti verilmeye başlandığını halka duyurmak isteyen İzmir Kuzey KHB Genel Sekreterliği ve hastane yetkilileri, yeni binalarını basına tanıttı. 
 
Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bayraklı Ek Hizmet Merkezi Halkın Hizmetinde…
Devredilen yeni yeri olan Mansuroğlu Mah. 293/1 Sok. No:2 Bayraklı bölgesinde hizmet vermeye başlayan Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bayraklı Ek Hizmet Merkezi’nde yapılan ilk toplantıda merkezin Salhane Metro istasyonuna 1.2 km mesafede olduğu ve ortalama 10 dakika yürüme mesafesinde yer aldığı vurgulandı.
 
Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bayraklı Ek Hizmet Merkezi Yöneticisi Dt. Akın Coşkun “Merkezimize kazandırılan Bayraklı Ek Hizmet Binası son teknoloji cihazlar ve uygulamalarla 57 adet diş ünitesine sahip bulunmaktadır. Konusunda uzman hekimler tarafından poliklinik muayenesi, diş dolgusu, diş çekimi, tedavi işlemlerinin yanı sıra protez, periodontoloji ve çocuk diş hekimliği hizmetlerini vermekteyiz. İlerleyen günlerde ise planlamasını yaptığımız implant tedavisi ve benzeri özellikli uygulamaları da yapmaya başlayacağız. Hedefimiz halkımıza en üst düzeyde hem daha kaliteli hem de ücretsiz sağlık hizmeti sunacağız.” dedi.

Daha önce yüksek tedavi ücretleri ödeyen hastalar, şimdi bu merkezlerde ücret ödemeden eksiksiz ve konforlu şekilde tedavi edildikleri için çok memnun olduklarını dile getirdiler.
 
SBÜ Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezinde Ameliyatlar Başlıyor…
Sanayi Cd. No:7 Bornova bölgesinde yer alan ve Bornova Metro durağına 2 dk yürüme mesafesinde yer alan SBÜ Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezi’nde hastane tanıtıldı. Yapılan tanıtım toplantısında Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut “Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 40 yılı aşkın bir süredir deneyimli akademisyen ve uzman hekim kadrosu ile Ege Bölgesi'ne hizmet vermekteyiz. Sağlık Bakanlığı tarafından hastanemize kazandırılan yeni ek hizmet binası ile bünyemize 50'si yoğun bakım olmak üzere toplam 147 nitelikli yatak eklendi ve 27 branş ile poliklinik hizmeti vermeye başladık. Amacımız bu merkezi onkoloji üssü haline getirmek. Yenidoğan Servisimizi de buraya taşımayı düşünüyoruz. Yeni merkezimizde hastalarımız sosyal güvenceleriyle ücretsiz çok daha konforlu bir sağlık hizmetine kavuşacaklar. Halkımızı merkezimize bekliyoruz.” dedi.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu “Devletimiz zorlu bir süreç geçirmekte. Bu sıkıntılı süreç içerisinde devletimizin halkımıza kazandırmış olduğu sağlık merkezleri ile artık herkese eşit, kaliteli, ulaşılabilir ve ücretsiz sağlık hizmeti verebileceğiz.” dedi.
 
SBÜ Tepecik EAH Bornova Ek Hizmet Merkezinde Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Fizik Tedavi,  Jinekoloji- Onkoloji ve genel kliniklere ait 6 adet servis bulunmaktadır. Aynı zamanda Erişkin, Çocuk, Yenidoğan Yoğun bakım servisleri, Koroner Anjiyo, Endoskopi-ERCP, Tıbbi Onkoloji, Genetik Laboratuvarı, Kronik Diyaliz Ünitesi, son teknoloji cihazlarla donatılmış Görüntüleme, Nükleer Tıp ve Laboratuvar birimleri hizmet vermektedir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Parkinson’ hastalarının tedavisi tek bir merkezde!

Her ikrama ‘evet’ demeyin

Arşiv