Özgecan Aslan unutulmadı

  • 0
  • 511
Özgecan Aslan unutulmadı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kadınlar 1. Ligi’nde liderliğini sürdüren Konak Belediyespor, Gazikent ile oynadığı ve 7-0 galip geldiği maça Özgecan Aslan’ın öldürülmesini protesto etmek için siyah formayla çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1.Ligi'nde liderliğini sürdüren Konak Belediyespor, Gaziantep deplasmanından da farklı galibiyetle döndü. Gazikent’i 7-0’la geçen Konak Belediyespor, liderliğini sürdürdü. Gaziantep Batur Stadı’nda oynanması gereken maç, sahanın karla kaplı olması nedeniyle Şehit Kamil İlçe Stadı’na alındı. Saat 12.00’de başlaması gerekirken 3,5 saat rötarla 15.30’da başlayabilen mücadeleye Konak Belediyespor; Fatma, Didem, Esra, Didem Taş, Yaşam, Tata, Gülbin, Ebru, Cosmina, Raluca 11’iyle çıktı.

KADIN CİNAYETLERİ KINANDI
Üst üste 3. şampiyonluk için puan kaybına tahammülü olmayan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Mersin’de katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı unutmadı. Cinayete kurban giden Özgecan’ı anmak ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için maça aldıkları özel izinle siyah formayla çıkan Konak Belediyesporlu futbolcular ellerinde de, ‘Başka Özgelerin, başka meleklerin kanatları kırılmasın’ yazılı pankartı taşıdı. Maçı izlemeye gelenler de alkışlarla Konak Belediyesporlu futbolcuların eylemine destek verdi.

İKİNCİ YARI GOL YAĞDI
Soğuk havada oynanan maçın ilk yarısını 25. dakikada Raluca’nın golüyle 1-0 önde kapatan Konak Belediyespor, 55’inci dakikada aynı oyuncuyla farkı 2’ye çıkardı. İkinci golden sonra oyunda üstünlüğünü artıran Konak Belediyespor oyuna sonradan giren Hilal ile Eylül’ün 78 ve 80’deki golleriyle farkı 4’e çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle iyice rahatlayan Konak Belediyespor, 81’de Esra, 83’de Cosmina ve 88’de yine Hilal’in attığı gollerle sahadan 7-0 galip ayrıldı. Ligdeki 15’inci sınavında 41 puana ulaşan Konak Belediyespor, en yakın takipçisi Ataşehir’in müsabakası ertelenince, maç fazlası ve 3 puan farkla liderliğini korudu. Maç sonunda açıklama yapan Teknik Direktör Hüseyin Tavur oyuncularını kutlayarak, "Hava çok soğuktu buna rağmen başarılı olduk. Amacımız bu sezonu da şampiyon tamamlamak" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv