Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda bayramlaşma

  • 0
  • 537
Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  vatandaşlarla ve belediye  personeliyle Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda bayramlaştı.

Başkan İnce,  bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve dargınların barıştığı günler olduğunu belirterek, “Ülkemizde barışın, birliğin ve dirliğin hakim olduğu, adaletin hakça dağıtıldığı bayramları görmek umuduyla herkesin bayramını kutluyorum.  Paylaşmanın, dostluğun, kardeşliğin hüküm sürdüğü bayramlarda buluşmayı diliyorum. Bugün ülkemiz Ortadoğu'da bir savaşın eşiğine sürüklenmek isteniyor. Savaşların son bulduğu, barış içinde yaşayacağımız bir dünyada bayram kutlamak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımın ve çalışanlarımızın bayramını yürükten kutluyorum, aileleriyle, sevdikleriyle mutlu yarınlar diliyorum” dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri, STK'ların yöneticileri, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Şahin Kaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayram kutlamasında ziyaretçilere pilav üstükavurma ve Payamlı köylülerinin ürettiği üzümlerden ikram edildi.   Başkan İnce, daha sonra Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katıldı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv