Özlemim İzmir

  • 0
  • 1.122
Yazı Boyutu:

Türünün en başarılı örnekleri arasında yer alan; 2008 yılı yapımı 290 metre boyunda, 3080 yolcu kapasiteli Cruise gemisi Ruby  Princess  ile çıktığı geziyi tamamlayan Kanal D’nin İzmirli yüzü Zahide Yetiş, soluğu İzmir’de aldı. 
 
Ruby Princess’le İstanbul’dan  başlayan ve Yunanistan’ın Mykonos, Napoli (Pompeii & Sorrento / Capri),  Roma (Cıvıtavecchıa),  Livorno (Floransa/Pisa), Monte Carlo (Monaco), Barcelona’nın ardından  İstanbul’a dönen Yetiş, eşyalarını bıraktıktan sonra  ayağının tozuyla bu kez uçağa  bindiği gibi İzmir’e döndü.   
Yaptığı 8 günlük gemi yolculuğunda Avrupa’nın çok güzel kentlerini, tarihi eserlerini gördüğünü söyleyen Yetiş, “”ille de vatan” diyen bülbül misali  Türkiye’mi özledim. İstanbul’u mu, İzmir’imi özledim.  Yaşamını İstanbul’da sürdürdüğüm için bir nebze de İzmir’i inanılmaz özlediğimi hissedince eşyalarımı kapıdan bıraktım ve hızlı şekilde İzmir’e geldim.  Ailemle kısa süre görüşerek havasını teneffüs etmek, suyunu içimek, insanını görmek  için sokağa fırladım” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Huzurevi sakinlerine anlamlı etkinlik

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

Suat Yanç, Yılın En İyi Yapımcısı

Magazin dünyasına iddialı bir yapım daha

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg