pandemiye rağmen Erasmus

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları öğrencileri pandemiye rağmen Erasmus projelerini online olarak sürdürüyor. Beş gün boyunca sunumlarını yaparak ülkemizi sanal ortamda adım adım gezdiren Oğuzhan Özkayalı öğrenciler büyük ilgi gördü

  • 0
  • 979
pandemiye rağmen Erasmus
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Erasmus Projesinde ev sahibi ülke olmanın gururunu yaşıyor. Bulgaristan, İtalya, Slovakya ve Polonya'nın öğretmen ve öğrencileriyle ilk kez sanal olarak buluştuğu beş gün boyunca, misafirlerine Türkiye'yi, İzmir'i ve okullarını en iyi şekilde tanıttı.

Erasmus projeleri ile öğrencilerinin tüm dünyada seslerini duyurduğunu belirten proje yöneticileri, şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz hazırladıkları sunumlarla göz doldurdu. Öğrencilerimizle birlikte Robotik, Matematik ve Fen Bilgisi öğretmenlerimiz proje konusu ile ilgili demo ders yaparak online etkinlikler düzenlendi. Konu ile ilgili izlenen film ve okunan kitap ile öğrencilere grup çalışması yaptırılarak tartışmalarına ve kendilerini ifade edebilmelerine fırsat verildi. Kahoot üzerinden hazırlanan bilgi yarışmasının ardından kendi roketlerini nasıl yapabileceklerini öğrenen öğrenciler hem eğlendikleri hem öğrendikleri hem de yabancı akranlarıyla tanışıp kaynaştıkları yoğun bir hafta geçirdiler. Öğrencilerimiz, İngilizce bilmenin önemini ve diğer ülkelerle iletişim kurmanın anahtarı olduğunu tecrübe ettiler."

Pandemi dolayısıyla çalışmalarını online ortamda sürdüren ve eğitimlerinden geri kalmayan öğrenciler, pandemi sonrası tüm katılımcıları İzmir'e davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv