Park açılışında birlik ve beraberlik mesajı

  • 0
  • 538
Park açılışında birlik ve beraberlik mesajı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Elim bir trafik kazası sonucu geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Mümtaz Geylani adına düzenlenen park açılışında Başkan Muhittin Selvitopu terörü kınadı ve birlik, beraberlik mesajı verdi. Bugünün acı bir gün olduğunu belirten Selvitopu.  “Zor günleri bu ülke aşmasını mutlaka bilecektir. Terörü ve bu şiddeti yapanları buradan lanetliyoruz. Onu yapanları kınıyoruz. Ama acılar bizi yıldırmamalı. Tam tersine birbirimize kenetlemeli ve 80 milyon insana sahip çıkmalıyız. Birlikte olmalıyız. Bunlarla ancak böyle mücadele edebiliriz” diye konuştu.Toplam 2.5 dönüm alanı kapsayan, Metin Oktay Mahallesi'ndeki parkın açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yöneticiler, bu dönemki ve geçen dönem görev yapmış meclis üyeleri, muhtarlar ile Yaşar Mümtaz Geylani’nin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Her zaman yanımızda oldunuz
Parkın açılışında ilk konuşmayı Yaşar Mümtaz Geylani’nin abisi Turgay Geylani yaptı. Yaşar Geylani’nin bu semtte oturduğunu ve hemen hemen her gün bu parkın önünden geçtiğini ifade eden Turgay  Geylani,  “İsmini ölümsüzleştiren, Başkan ve meclis üyelerine teşekkür ederim. Başkanımız her zaman yanımızda oldunuz biz de her zaman yanınızdayız.” dedi.
Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir ise böyle güzel bir parkı mahallesine kazandıran Başkan Selvitopu ve belediye çalışanlarına mahalleli adına teşekkür ederek,  “Bu parkın burada olmasından onur duydum. Yaşar Mümtaz Geylani’nin isminin burada yaşamasından da mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Terörü kınıyorum
Konuşmasına "Bugün acı günümüz" diyerek başlayan Başkan Muhittin Selvitopu ise , terörde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet,  yaralılara acil şifalar diledi. Bu ülkenin acı ve zor günleri aşmayı bileceğini ifade eden Selvitopu,  “Terörü ve bu şiddeti buradan yapanları lanetliyoruz. Onu yapanları kınıyoruz. Ama acılar bizi yıldırmamalı, tam tersine birbirimize kenetlemeli ve 80 milyon insana sahip çıkmalıyız. Birlikte olmalıyız. Bunlarla ancak böyle mücadele edebiliriz.” dedi.

Yaşar Mümtaz Geylani çok değerli çalışma arkadaşımızdı
Yaşar Mümtaz Geylani’nin çok değerli bir çalışma arkadaşı olduğunu hatırlatan Selvitopu, maalesef onu da başka bir terör olan trafik terörüne kurban verdiklerini söyledi. Geylani’nin kente, topluma hizmet verdiğini söyleyen Selvitopu ,  “Kendisi de bu mahallenin sade bir sakiniydi. Buralara hizmet eden bir arkadaşımızdı. Işıklar içinde yatsın. Bu park yeniden düzenlendi. Adı her zaman bu parkta yaşayacak.” dedi.
Programın sonunda kurdele kesimiyle açılışı yapılan parkı, Başkan Selvitopu ve Yaşar Geylani’nin yakınları konuklarla birlikte dolaştı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv