Park Inn by Radisson Tanıtıldı

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Rezidor Otel Grubu’nun renkli ve dinamik yeni nesil otel markası Park Inn by Radisson, açılışının ardından basına ve şirketlere tanıtıldı.

  • 0
  • 784
Park Inn by Radisson Tanıtıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Rezidor Otel Grubu’nun renkli ve dinamik yeni nesil otel markası Park Inn by Radisson, açılışının ardından basına ve şirketlere tanıtıldı.

Park Inn by Radisson İzmir, Rezidor Otel Grubu’nun İzmir’deki ilk otelinin  tanıtım gecesine Rezidor Otel Grubu Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi açılış otellerinden sorumlu direktörü Rob Collier, Orta Doğu & Türkiye Bölge Direktörü Tim Cordon ile grubun önemli isimleri de katıldı. Tim Cordon yaptığı konuşmada ‘İzmir’in modern yaşam tarzı, zengin tarihi, doğal güzellikleri ve büyüyen ekonomisi ile eşsiz bir şehir’ olduğunun altını çizerek sözlerine şu şekilde devam etti;  “Park Inn by Radisson markası Türkiye’de gün geçtikçe popülerlik kazanıyor ve hızla büyümeye devam ediyor. Gittikçe genişleyen yelpazemize İzmir’deki ilk otelimiz olan Park Inn by Radisson İzmir’i eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

Park Inn by Radisson İzmir Genel Müdürü Ahmet Arıkan ise “Güzel İzmirimize yaklaşık 50 sene hizmet etmiş meşhur ANBA Hotel ömrünü tamamladıktan sonra, Emre ve Başar Karcıoğlu’nun sahibi olduğu İzmir’in köklü inşaat şirketlerinden Kar İnşaat tarafından titizlikle tasarlanıp projelendirildi, inşaat yaklaşık 2 senede tamamlandı.Çağdaş, modern, genç ve dinamik markamızı İzmir’e ve İzmirlilere kazandırmış olmanın onurunu ekibim adına sizlerle paylaşmak istiyorum. Izmir’in en yeni oteli olmamıza rağmen, yerli-yabancı pek çok seyahat edenin konaklama tercihleri arasına girmiş olması ve kabul görmesi de ayrıca büyük mutluluk verici.” dedi.

Sevinç pastanesi tarafından otelin maketi olarak hazırlanan  pasta otel üst düzey yöneticileri tarafından kesildi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv