Patron Pişirdi Çalışan yedi

Kuruluşunun 62’nci yılını kutlayan Cevher Grubu’nun geleneksel  pikniklerinden  biri daha gerçekleşti. Bu kez pikniğin ev sahibi Cevher Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özyavuz mangal başında yerini aldı.

  • 0
  • 1.509
Patron Pişirdi Çalışan yedi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuruluşunun 62’nci yılını kutlayan Cevher Grubu’nun geleneksel  pikniklerinden  biri daha gerçekleşti. Bu kez pikniğin ev sahibi Cevher Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özyavuz mangal başında yerini aldı. Aynı zamanda iyi bir gurme ve Gevrek & Ginger’in de kurucusu olan Özyavuz, Fabrika Müdürü Oğuz Özmen ve Finans Müdürü Ozan Batu ile önlüğünü giydiği gibi birlikte köfte ile kırmızı ve beyaz et pişirdi, çalışanları ile eş ve çocuklarına servis yaptı. 

Gümüldür Denizatı Tesisleri’nde düzenlenen ve Cevher çalışanları ile eş ve çocuklarından oluşan 1000’in üzerinde kişinin katıldığı geleneksel piknikte şişme oyun parkında, animasyon oyunları ve dans gösterileri gibi birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendi. Düğün havasında geçen piknikte hiç kimse yerinde oturmadı ve herkes çalan müzik eşliğinde bol  bol oynadı. Pikniğin en büyük sürprizi ise Cevherli pehlivanlar oldu. Kisbet yerine şortlarıyla, yağlanarak güreşen pehlivanlar ilgiyle izlendi. 
Okullarında başarılı olan öğrenciler Yönetim Kurulu Başkanı Özyavuz ve İcra Kurulu üyeleri tarafından ödüllendirilirken, “2016 yılı Yalın 6 Sigma Yeşil Kuşak Projeleri”nde ilk üçe giren projeler tam altın, “2016 yılı Sarı Kuşak Yalın 6 Sarı Kuşak Projeleri”nde ilk üçe giren projeler yarım altın, “2016 Yılı Önerileri’nde ise 11 çalışan para ödülleri kazandı.

Öğrencilerden bir gurubunun ödülünü veren Yönetim Kurulu Başkanı Özyavuz, Cevher Grubu çalışan çocuklarının eğitimdeki başarılarından duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirdi. Özyavuz, “Bu gün ki işimiz sadece eğlenmek. Lütfen doyasıya eğlenin ve dinlenin. Yeni bir haftaya moral depolamış, motivasyonu tam bir çalışan istiyorum. Çünkü 2017 yılının da sonrasının da Cevher Yılı olması için çok çalışmamız gerek” dedi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv