Pınar Cup 2022 başlıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Pınar Cup Turnuvası bu yıl 22 - 24 Eylül tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko ve BC Prometey basketbol takımlarının katılımıyla gerçekleşecek.

  • 0
  • 550
Pınar Cup 2022 başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kendi evinde düzenlenen Pınar Cup 2022 Turnuvası’nda güçlü rakiplerle karşılaşmaya hazırlanıyor. Gelenekselleşen Pınar Cup Turnuvası ile sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Pınar Karşıyaka’nın yanı sıra Fenerbahçe Beko ve Ukrayna temsilcisi BC Prometey katılacak. Turnuva, 22-24 Eylül tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak ve Karşıyaka Spor Kulübü Resmi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlarla taraftarlarla buluşacak.

Spora ve Sporcuya Tam Destek
Gençlerin sporla buluşmasına ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’na destek veren Pınar, bu sezon da desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Ufuk Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

Yenilenen kadrosu ile Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın Pınar Cup ile birlikte yepyeni bir mücadeleye başladığını belirten Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “Taraftarın desteğini hak eden, taraftar desteğini her zaman arkasında hisseden, pes etmeyen bir takım olmayı hedefliyoruz. Yeni kurduğumuz kadro ile yeni sezon öncesi taraftarlarımızın karşısında oynacağımız Pınar Cup maçları, bizler için son derece heyecan verici olacak. Bu takımla hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam" dedi.

Pınar Cup 2022 Programı
22 Eylül Perşembe 20:30 Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Beko
23 Eylül Cuma 20:00 Fenerbahçe Beko - Prometey
24 Eylül Cumartesi 16:00 Pınar Karşıyaka - Prometey

YORUM YAZ
Diğer Haberler

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eline Ödül

EGİAD genç sporcular için yola çıktı

Mersin’den şampiyonlukla döndü

Fenerbahçe'ye 2'ci Urlalı

Arşiv