Pınar’dan sofralara yeni organik lezzet: Pınar Organik Beyaz Peynir

  • 0
  • 1.301
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin öncü ve uzman gıda markası Pınar’ın organik ürün ailesine yeni bir ürün daha eklendi: Pınar Organik Beyaz Peynir. Pınar Organik Beyaz Peynir, organik sütten gelen enfes lezzetiyle, seçimlerinde organik ürünlere öncelik tanıyanların yeni favorisi olacak.
 
Gıda sektörünün lider markası Pınar, organik ürün gamını genişletiyor. Pınar Organik Süt ve Pınar Organik Yoğurt’tan sonra Pınar Organik Beyaz Peynir de market raflarındaki yerini aldı. 400 gramlık paketlerde tüketiciler ile buluşacak olan Pınar Organik Beyaz Peynir; eşsiz lezzetiyle kendisinin ve ailesinin beslenmesine özen gösteren annelerin gözdesi, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi haline gelecek.

Pınar Organik Beyaz Peynir, doğal, stressiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlanmış, organik yemlerle beslenen ineklerden temin edilen Pınar Organik Süt’ten üretiliyor. Üretiminden market rafına kadar Gıda, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan “Organik Tarımın Esasları ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik”e uygun olarak üretilen Pınar Organik Beyaz Peynir’in tüm süreçleri sertifikalandırılıyor.
 
Pınar Organik Beyaz Peynir 400 gramın tavsiye edilen satış fiyatı 8,95 TL.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv