Pınar, Gulfood Fuarı'nda

Gerçekleştirdiği ihracat faaliyetleriyle Körfez ülkelerinde büyük bir paya sahip olan Pınar, Dubai’de başlayan Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı’ndaki yerini aldı. Pınar, Gulfood’da bölgenin damak tadına ve kullanım alışkanlıklarına uygun olarak geliştirdiği özel ürünleri sergiliyor.

  • 0
  • 496
Pınar, Gulfood Fuarı'nda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı, Dubai’de kapılarını açarken Pınar, 24’üncü kez fuardakini yerini alarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde üretilen ürünlerinin yanı sıra inovatif ürün çeşitlerini sergilemeye başladı. Bu yıl 23 Şubat’a kadar sürecek olan fuara 190’dan fazla ülke, 5 binden fazla şirket ve yüzbinlere kişi katılıyor.

Gulfood ile Pınar, var olan pazarlarını genişletiyor
Gulfood Fuarı’nda Türkiye’den ihraç edilen Pınar ürünlerinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nde hizmete açtıkları fabrikada ürettikleri yeni ürünleri ziyaretçilerle buluşturduklarını belirten HDF FZCO ve HADAF Foods Genel Müdürü Arda Cenk Tokbaş, “Bu yıl fuarda ‘Sağlık Lezzet ve Doğallık’ temasıyla ürünlerimizi birçok müşterimize ulaştırdık, yeni müşterilerle temas kurduk. Fuar sayesinde Pınar’ın var olan pazarlarına ek olarak yeni ülkelerden de birçok yeni potansiyel müşteri, distribütör, zincir market, toptancı ve ev dışı tüketim kanalından katılımcılarla tanışarak kaliteli ürünlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık. Standımıza uğrayan her bir ziyaretçimize de Pınar’ın şefleri tarafından hazırlanan özel lezzetleri deneyimleme imkânı sunduk” dedi.

Pınar Süt’ün Yut Dışı Satışlarının %57’si Körfez Ülkelerine
Sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda ihracatta yeni pazarlara yönelik adımlarını hızlandıran Pınar, geçen sene ürünleriyle dünyanın farklı bölgelerinde varlık gösterirken Pınar Süt özelinde yurt dışı satışlarının yüzde 57‘sini BAE, Irak, Kuveyt, Bahreyn, Umman, Katar, Suudi Arabistan gibi Körfez ülkelerine gerçekleştirdi.

Hedef Sürdürülebilir Büyüme ve Pazar Payını Artırma
Pınar, bölgenin damak tadına ve kullanım alışkanlıklarına uygun olarak özel ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yakın gelecekte, farklı kategorilerdeki fonksiyonel ve yenilikçi çalışmalarıyla yeni ürün çeşitleri geliştirerek Pınar, 2024 yılında ihracatını artırarak sürdürülebilir büyümeyi ve mevcut pazarlardaki payını güçlendirmeyi hedefliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv