Pınar KSK Avrupa İkincisi!

  • 0
  • 1.004
Yazı Boyutu:

2013 FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası’nın final karşılaşmaları İzmir’de oynandı, finalde ev sahibi Pınar Karşıyaka şampiyona ikincisi oldu. Avrupa'nın en önemli turnuvalarından biri olan 2013 FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası’nı kaldıran Pınar Karşıyaka, Rusya’nın Krasnye Krylia takımıyla mücadelesinde elde ettiği 76-77’lik skorla ikincilik madalyası aldı.
 
Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın Eurochallenge’daki başarısıyla büyük gurur duyduklarını belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı; “Yaşar Topluluğu olarak tüketicilerimize  “daha iyi bir yaşam” sunma misyonuyla çalışıyoruz. Türk halkının spora ve özellikle basketbola ilgisini arttırmak için sosyal vatandaşlık bilinciyle 1998’den beri Pınar Karşıyaka’nın sponsorluğunu üstleniyoruz.
Pınar KSK’nin bu yılki şampiyonluk mücadelesindeki başarılarıyla gurur duyuyoruz.  Pınar Karşıyaka sayesinde Eurochallange Kupası karşılaşmaları Türkiye’de ilk defa ve İzmir’de düzenlendi. Bu organizasyonun da ev sahipliğini üstlendik ve ana sponsoru olduk. Heyecanlı karşılaşmalarda Pınar Karşıyaka’nın elde ettiği başarı mutluluğumuzu ikiye katladı. Canla başla mücadele eden oyuncularımızı Türk basketbolu adına yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv