Piri Reis Bisiklet Turnuvasına rekor katılım

  • 0
  • 1.001
Yazı Boyutu:

Orion Vakfı Özel Piri Reis Okulları 4. Bisiklet turnuvası 200 kişilik rekor katılımla gerçekleşti. Turnuva sonunda çekilişle bir kız bir erkek öğrenci  yeni bir bisikletle ödüllendirilirken diğer öğrenciler de çeşitli hediyeler aldılar.
 
Özel Karşıyaka ve Güzelbahçe Piri Reis Okullarından toplam 200 öğrencinin katıldığı turnuva Konak Pier önünden başlayarak Levent Marina’da son buldu. Öğrencilere anne ve babaları da yine bisikletleriyle eşlik ettiler.
Piri Reis Okulları Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Colette Taner, bu turnuvanın üç amacı barındırdığını söyleyerek “birincisi hayatın yoğun temposundan kurtulup veliler ve çocuklarına bir arada birşeyler yaptırmak, ikincisi sonbahara girdiğimiz şu günlerde bisiklet kullanımını daha da artırmak, üçüncüsü ise bisiklet yalnızca bir yarış aleti değil bir spor aracı sporu teşvik etmek istedik” diye konuştu.
Taner, bir kız ve bir erkek öğrencinin çekilişle yeni bir bisikletle ödüllendirilmesinin yanı sıra yine çekilişle antibakteriyel su matarası, kask, zil, bisiklet pompası gibi hemen hemen tüm katılımcıları mutlu edecek günün hatırası hediyeler  verdiklerini de sözlerine ekledi.
Colette Taner, “ Bizler Piri Reis ailesi olarak spora çok fazla önem veriyoruz çünkü spor kendimiz için yaptığımız bir şey ve bu bize mutluluk veriyor. Geçen hafta atlı spor kulübüne gittik at binme tecrübemizi yaptık, ondan önce de buz pateni yaptık.  Çocuklarımızın voleybol, basketbol, futbol gibi bilindik sporların  dışında  başka sporlara da alışmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv