Piri Reis’den onkolojide tedavi gören çocuklara yardım

  • 0
  • 633
Yazı Boyutu:

Özel Piri Reis Okulları Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisinde tedavi gören çocukların faydalanabilmesi için  kurdukları kütüphaneye 500 kitap ve  3 bin lira para bağışladı.
 
Özel Piri Reis Okullarının sürdürülebilir projesi haline gelen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklar için kütüphane oluşturma projesi tüm hızıyla devam ediyor. Piri Reis öğrencilerinin 2012 yılının son iki haftasında düzenledikleri yılbaşı kermesi, özel bağışlar ve okul aile birliğinin okul içinde yaptığı gıda satışından elde edilen gelirle gerçekleştirilen yardımda 3-17 yaş gruplarına hitap eden 500 kitap ve 3 bin liralık para yardımı hastaneye teslim edildi. Kütüphane yüzde 20 si lösemi yüzde 80’i ise diğer kanser vakası hasta çocukların tedavi gördüğü onkoloji servisinin zemin katına kuruldu.
 
Kütüphanede kitapların yanı sıra DVD’ler ve DVD Player yer alırken, çocukların hoşça vakit geçirebileceği renkli kalemler, süs eşyaları ve boya setleri gibi kırtasiye malzemeleri de bulunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv