Plajda heyecan sürüyor

FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda erkeklerde mücadele eden iki takımımız gruplarından çıkmayı başardı.

  • 0
  • 548
Plajda heyecan sürüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda erkeklerde mücadele eden iki takımımız gruplarından çıkmayı başardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Dikili Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) işbirliğiyle AXA Sigorta sponsorluğunda organize ettiği FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda iki takımımız yoluna devam ediyor. Dünyanın 19 yaş altındaki en iyi sporcularının mücadele ettiği ve 18 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek şampiyonada temsilcilerimiz Bahadır Utku Kesgin-Furkan Ramazan Kaplan ile Sacit Kurt-Ahmet Can Tür ikilisi adlarını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Şampiyonanın ikinci gününde erkeklerde Bahadır Utku Kesgin-Furkan Ramazan Kaplan ikilisi gruptaki son maçında İtalyan Armellini-Acerbi ikilisine 2-0 yenilerek seriyi ikinci sırada tamamladı. Sacit Kurt-Ahmet Can Tür ikilisi ise Kazakistanlı Ryukhov-Todorov'a 2-0 yenildi ve grupta üçüncü olarak bir üst tura adını yazdırdı.

Kadın sporcularımız veda etti
Kadınlarda seriye iyi başlayamayan Ecem Aksoy-Doğa Öcal ikilisi Paraguaylı Denisse-Fio'ya, Su Şimdim-Ceylin Sayar ikilisi ise Çekya'dan Pavelková ikilisine aynı skorlarla 2-0 kaybetti. İki kadın takımımız da bu sonuçlarla gruplarında son sırayı alarak şampiyonaya veda etti. Böylelikle FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda kadın takımımız kalmadı.
Şampiyonada 17 Eylül Cumartesi günü erkek ve kadınlarda son 24, son 16 ve çeyrek final, 18 Eylül Pazar günü ise yine erkek ve kadınlarda yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları oynanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eline Ödül

EGİAD genç sporcular için yola çıktı

Mersin’den şampiyonlukla döndü

Fenerbahçe'ye 2'ci Urlalı

Arşiv