Playoff’a göz kırpıyor

Namağlup Çan Gençlik'i geçtiğimiz hafta deplasmanda son sette elinden kaçıran Ayvalıkgücü Belediyespor kadın voleybol takımı haftayı karlı kapatarak playoff’a göz kırpmaya başladı.

  • 0
  • 578
Playoff’a göz kırpıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Namağlup Çan Gençlik'i geçtiğimiz hafta deplasmanda son sette elinden kaçıran Ayvalıkgücü Belediyespor kadın voleybol takımı haftayı karlı kapatarak playoff’a göz kırpmaya başladı. 15. Hafta mücadelesinde kendi evinde Yeşil Bayramiç kadın voleybol takımını konuk eden Ayvalık’ın sultanları rakibine set vermedi, karşılaşmadan 3-0 ayrıldı.

Ayvalıkgücü Belediyespor kadın voleybol takımı ligin ilk yarısında deplasmanda yenildiği rakibini evinde yenerek playoff için avantaj elde etti. Ligin bitimine üç hafta kala iki maçı kalan Ayvalıkgücü, Havran ile playoff için kıyasıya bir mücadele verecek. Kalan iki maçında Ayvalıkgücü, deplasmanda Nilüfer Belediye ve evinde Havran Fatih Belediye ile karşılaşacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Spor istasyonlarının dördüncüsü Kültürpark’ta açıldı

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

Boccia takımı, bronz madalya ile döndü

Şampiyonluğa ‘kulaç’ attı

Önce Fransa Sonra İspanya

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg