Port Alaçatı Marina'da Yepyeni Bir Sanat Ve Lezzet Durağı

De Porto Sea Food, denize ve balığa dair tüm lezzetleri Alaçatı Port Marina'da lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.

  • 0
  • 19.736
Port Alaçatı Marina'da Yepyeni Bir Sanat Ve Lezzet Durağı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

De Porto Sea Food, denize ve balığa dair tüm lezzetleri Alaçatı Port Marina'da lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.

Kabuklu deniz ürünleri, zengin taze balık çeşitleri, Ege mutfağının nadide otları, mezeleri ve deniz mahsullerinden oluşan mönüyle dikkat çeken De Porto Sea Food, manzarası, dekorasyonu ve müzikleriyle kendi müdavimlerini yaratıyor.

Port Alaçatı’nın eşsiz panaromasıyla iç içe olan De Porto Sea Food'da her türlü ayrıntının titizlikle planlandığını belirten firma yetkilileri, “De Porto, dekorasyon, huzur, sadelik ve özen duygusunu yaşatacak bir anlayışla hazırlandı. Oturma düzeni, konuklarınızla özel sohbetlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz ferahlıkta. Masalar, aksesuvarlar, servis malzemeleri, kısacası her şey size sunulan ayrıcalık duygusunu yansıtacak incelikle seçilerek yerleştirildi. Ege otlarıyla hazırlanmış salatalardan, deniz ürünleriyle hazırlanan salatalara, balığın ve deniz ürünlerinin oluşturduğu sıcak soğuk mezelerle zengin başlangıçlar, taze balık ve böcek çeşitleriyle lezzet yolculuğunuz bir keyfe dönüşecek” diye konuştu.

De Porto Sea Food'da tüm malzemelerin mevsimine uygun olarak kullanıldığını kaydeden yetkililer, gıda güvenliği politikası gereği uluslararası kalite standartlarının da üzerinde hizmet verdiklerini ve konuklarının beklentilerini en üst seviyede karşıladıklarını dile getirdi.

RESİM SERGİLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Mutfağından çıkan sanatın yanı sıra; De Porto Sea Food’un duvarları da sergi alanı olarak hizmet verecek. De Porto Sea Food, lezzetli balığı ve özel mezeleriyle dünya müzikleri eşliğinde keyifli sohbetler ve sanatsal etkinliklerle birlikte bulabileceğiniz bir balık restoranı olarak öne çıkıyor.

HER YANI TARİH KOKUYOR
Ege’nin bütün güzelliklerini barındıran Alaçatı, Antik Çağ’dan günümüze uzanan tarihi, çiçek kokan rengarenk stil sahibi sokakları, taş evleri, sörf turnuvaları, nefis denizi ve plajları, yol boyunca da size eşlik eden 150 yıllık değirmenleriyle mükemmel bir atmosfer sunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv