Posıtıve Lıve Project'ten İlk Salon Konseri

  • 0
  • 533
Yazı Boyutu:

Başarılı sahneperformansları ve İzmir'in en eğlenceli orkestrası sloganıyla İzmir'de kısasürede çok fazla kişi tarafından sevilen ve takip edilen orkestrası PositiveLive Project, ilk salon konseri Pozitif Konser ile sevenlerinin karşısınaçıkmaya hazırlanıyor.

Sponsorluğunu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Positive Live Projectkonseri, 16 Şubat Pazar günü saat 20:30'da İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndegerçekleşecek. Positive Live Project, Funk, Latin, Soul, Pop ve Balkanşarkılardan oluşan ve düzenlemelerin kendilerine ait olduğu repertuar ilekeyifli bir 2 saat vaadediyor. Orkestranın solist kadrosunu İzmir'in güçlü seslerindenPelin Gedik, Tolga Bıçakçı, Gamze Matracı ve Derya Uluğ oluşturuyor.

Positive Live Project'in kurucularından Hakan Biçer, “İzmir'de çok kısa süredeciddi sayıda bizi seven ve destekleyen fanlarımız oldu. Eminiz ki bu konserdede bizi yanlız bırakmayacaklar. Konsere katılıp bizimle birlikte eğlenecekçaldığımız şarkılara eşlik edecek İzmirli'lere şimdiden teşekkür ediyorum”dedi. Ayrıca Biçer, 14 kişilik kadroyla gerçekleşecek konserin ücretsizolduğunu da belirtti.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv