Potalar şenlendi

  • 0
  • 1.380
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği “Sokak Basketbolu Turnuvası” başladı. Derece giren takımların sporcularına I-PAD, NOTEBOK ve I-POD’un verileceği turnuvaya ilgi büyük oldu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı adeta bir şenlik havasında kutluyor. 15 Mayıs’ta başlayan ve 20 Mayıs tarihine kadar sürecek etkinlikler, tüm kentlilerin katılması amacıyla açık alanlarda ve meydanlarda düzenleniyor. Etkinliğin ikinci gününde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ düzenlendi. Yüzlerce genç İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine armağan ettiği formaları giyerek basketbol oynadı. 20 Mayıs tarihinde sona erecek turnuvada gençler, 15 – 16 yaş yıldızlar ile 17 – 18 yaş arası olmak üzere 2 ayrı kategoride mücadele ediyor. Her takımda biri bayan olmak üzere 4 sporcu yer alıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kategorisinde birinci olan takıma I-PAD, ikinci olan takıma NOTEBOK ve üçüncü olan takıma I-POD verecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv