Prestij Okulları'nın yükselen başarısı

  • 0
  • 839
Yazı Boyutu:

Bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayan Özel Prestij Okulları’nda, öğrencilerin akademik başarısı her geçen gün daha fazla artıyor. SBS Deneme Sınavları’nda yakalanan başarı göz kamaştırıyor.
 
Dönem başından itibaren öğrencilerine düzenli olarak seviye tespit sınavları uyguladıklarını belirten Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sermin Sağcık, “Farklı okullardan gelen öğrencilerimizin seviyeleri de farklıydı. Akademik yönden çok başarılı olan öğrenciler de vardı, orta ve düşük seviyelerden öğrencilerimiz de. İlk iş olarak, tüm öğrencilerimizin seviyelerini belirlemeyi hedefledik” dedi.
 
Sağcık, sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerimizin eksik olduğu alanlar üzerinde yoğunlaştık. Birebir eğitimlerimizle öğrencilerimizin seviyelerini yukarıya çekmeye çalıştık. Bu arada düzenli olarak deneme sınavları uyguladık. İlk iki sınavda başarı grafiğinin yukarı doğru bir ivme çizdiğini gözlemledik. 3. ve 4. denemelerde öğrencilerimiz Torbalı ilçesinde ilk üç, İzmir genelinde ilk 20 sırayı zorlamaya başladılar. Son deneme sınavında ise öğrencilerimiz gözle görülür bir yükseliş gösterdiler. 3. Sınıf düzeyinde Dilara TAMER 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. 8. Sınıflar düzeyinde Yusuf TOPUZDAĞ İlçe Birinciliği, 5. Sınıflar düzeyinde Ezgi DURMUŞOĞLU İlçe Birinciliği ve Sıla ATMACA İlçe Üçüncülüğü, 6. Sınıflar düzeyinde Mert KAN ise İlçe Üçüncülüğünü yakaladı. Henüz ilk yılımız olmasına rağmen yükselen bir başarı grafiği içinde olmamız bizleri memnun etti. Umarım Özel Prestij Okulları olarak, ilçemizin eğitim düzeyinin artmasına daha fazla katkılar yapabiliriz.”
 
Zambak Yayınları’nın Ana Bayisi olan Serin Kitap Kırtasiye tarafından uygulanan SBS Deneme Sınavları’na, Torbalı İlçesi genelinde her ay 5 bine yakın öğrenci ilgi gösterirken, Türkiye genelinde ise 130 binden fazla öğrenci katılıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv