Prof. Dr. Buket Erer Del Costello’yu gururlandıran ödül

  • 0
  • 2.111
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Kök Hücre Nakli Ünitesi Sorumlusu Prof. Dr. Buket Erer Del Costello başarılı çalışmalarından dolayı Uluslararası Rotary Kulübü tarafından yüksek hizmet ödülü verildi.
 
EÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Kök Hücre Nakli Ünitesi, 21 Kasım 2012 tarihinde EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz tarafından açıldı. İlk nakil 26 Ocak 2012’de yapıldı.10 Steril oda kapasitesi bulunan ünitede şimdiye kadar 10’u Akut Lösemi, 1’i Aplastik Anemi, 1’i de Osteopetrozis hastası olmak üzere 12 hastaya başarılı nakil yapıldı. Yıl sonuna kadar 2 lösemi 2 talasemi hastasına kök hücre nakli yapılacak.
Birimin bu başarılarının ardında imzası olan Prof. Dr. Del Costello, Uluslararası Rotary Kulübü tarafından verdiği hizmette yüksek ahlak ve toplum değerlerin kullanılmasına özen göstermesinden dolayı ödüle layık görüldü.
 
Prof. Dr. Del Costello başarılarını anlatırken büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Bu bizim vazifemiz. Hastane dışından da kurumlardan ödül almak beni çok gururlandırıyor. Üniversitemizi başarıyla temsil etmek bizim için mutluluktur” dedi.İZMİR(Ege Ajans/ Celal Erdal)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Arşiv