Ragbi ve Amerikan futbol liglerine katılıyorlar

  • 0
  • 1.061
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir’in ilk ragbi takımını kurarak, Türkiye Ragbi Ligi’na katılacaklarını açıkladı. Erboy, geçen sezon ilk kez mücadele ettikleri ve 2. oldukları Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) Ligi’nde de bu yıl yine İzmir Üniversitesi Bostanlıspor adıyla şampiyonluk mücadelesi vereceklerini söyledi.

Ragbi ve Korumalı Futbol Liglerine katılım dilekçesini veren ilk kulüplerden biri olduklarını ifade eden Avni Erboy, “İzmir’i gençlerin TV’lerden hayranlıkla izlediği iki Ligde başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bu amaçla da İzmirli gençleri takımlarımıza spor yapmaya davet ediyoruz. İzmir Üniversitesi’ndeki tanıtım standımız büyük ilgi gördü ve gelen talep üzerine de eğitim okulu açtık.  Lise ve üniversiteli öğrencilerimizi bu iki sporu yapmaya çağırıyoruz” dedi.

Erboy, Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü’nün bu iki branşın dışında, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, beyzbol, softbol, sualtı ragbisi, tenis, badminton liglerine de İzmir Üniversitesi Bostanlıspor adıyla katılacaklarını sözlerine ekledi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv