Rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümü nedeniyle İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • 0
  • 282
Rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümü nedeniyle İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı:
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

10 Kasım, bir milletin büyük liderine duyduğu derin sevgi, saygı ve bağlılığın en güçlü ifadesidir.
Her yıl bu anlamlı günde, yalnızca bir özlemi değil; aynı zamanda onun ideallerine olan inancımızı ve kararlılığımızı da tazeleriz.

Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, bilime ve üretime verdiği önem, bugün hâlâ ülkemizin gelişiminde yol gösterici olmaya devam etmektedir.

Bizler de İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi olarak, onun “en hakiki mürşit ilimdir” sözünü rehber edinerek; aklın, bilimin ve çalışmanın aydınlattığı yolda ilerlemeyi sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bulgaristan İçin Sandık Başına

Kutlamaların adresi Kültürpark

Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır

Kötülüğü bu ülkede kimse kabullenmesin

Adım adım ilerliyoruz

Atatürk'ün Seferihisar'a Gelişinin 92. yılı törenle kutlandı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg