RE/MAX ZEYTİN 2022 başarısını kutladı

Emlak sektörünün yükselen markası Re/Max Zeytin İzmir Ofisi, gayrimenkul danışmanları ve idari kadrosuyla Alyans Küçük Klüp’te bir araya geldi. 2022 yılı ofis ödüllerinin verildiği gecede geride bırakılan yılın başarısı kutlanırken yeni iş yılı için de eğlenerek moral toplandı.

  • 0
  • 2.379
RE/MAX ZEYTİN 2022 başarısını kutladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Etkinlik Sektörünün köklü firmalarından Zeytin Sanat Organizasyon’un grup şirketi olarak kurulan Re/Max Zeytin İzmir Ofisi, üçüncü çalışma yılına kurumsal hizmet anlayışının yanı sıra büyüyen danışman kadrosuyla umutla ve hedef büyüterek girdi.
Ofis kurucusu Adnan Bulu, etkinlik sektöründe 22 yıl boyunca kazandıkları güveni gayrimenkul sektöründe de kazanmayı hedeflediklerini belirtti. Emlak danışmanlığı konusunda oluşmuş bazı olumsuz algıları silecek güvenilir kurumsal hizmet teknikleri ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Adnan Bulu, hedeflerinin Avrupa’nın en iyi ofisleri arasında yer almak olduğunu söyledi. Re/Max Zeytin İzmir Ofisi ekibi, özel gecede Zeytin Sanat Organizasyon müzik grubu ve DJ Çiçi’nin müzikleri eşliğinde doyasıya eğlendi.
2022 ofis başarı ödüllerinden; Ciro ödüllerinde İlknur Kaynak, Mustafa Şahin ve Ayşegül Güçlü, İşlem Ödüllerinde Mustafa Şahin, İlknur Kaynak ve Kemal Yıldız, Müşteri Memnuniyeti Ödüllerinde, Kemal Yıldız, Ensar Lahna ve Fatih Köroğlu, System Succes ödüllerinde Tolga Özsaraç, Ensar Lahna ve Ayşegül Güçlü İlk üç sırayı aldı.

Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv