Renaissance İzmir Hotel açıldı

  • 0
  • 1.035
Yazı Boyutu:

Dünyacaünlü konaklama zinciri Marriott International’ın, konuklarına otantikdeneyimler yaşatan ‘lifestyle’ markası Renaissance, İzmir’deki otelinin resmiaçılışını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İzmir Valisi Mustafa Toprak , İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan başta çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete girdi.

Par-San Yapı AŞ. tarafındanyaklaşık 40 Milyon Dolar’lık bir yatırımla inşa edilen Renaissance Izmir Hotel farklı mimari yapısı ve değişik konseptiyledikkat çekiyor.
14’ü süit, 110 Oda ile
hizmet veren Renaissance Izmir Hotel’in standartodası, 32m2 büyüklüğü ve banyoda bulunan Türk Hamamı konsepti ile konularınaüst düzey bir konfor ve yerel tatları bir arada yaşama imkanı sunuyor.
Otelin terasında bulunan ve Akdeniz mutfağının en özel lezzetlerininyerel dokunuşlarla zenginleştirildiği, şehrin yeni buluşma noktası
Skyfire Restaurant & Bar günün hersaati lezzet ve eğlenceyi bir arada arayanlara muhteşem manzarasıyla evsahipliği yapıyor.
Her gün 08:00 – 18.00 saatleri arasında açık olan Pinch Food & Mood ise hızlı servisive yerel lezzetleri ile misafirlerinin hayatına bir tutam lezzet, bir tutammutluluk katıyor.RenaissanceIzmir Hotel’in, şehir hayatı ve günlük yaşamın stresinden bunalanlara bir desürprizi var; 800 metrekare alanda hizmet veren Shala Spa & Wellnessgerek üyelik sistemi gerekse günlük kullanım imkanı ile konuklarına benzersizbir Türk Hamamı deneyimi, cilt ve vücut bakımları sunarak fitness merkezi,buhar odası, sauna ve kapalı havuz ile sağılık dolu bir yaşamın kapılarınıaralıyor.İşve eğlence amaçlı seyahat edenlere, toplantı organizasyonlarına, ve seçkin davetlere ev sahipliği yapan, dolu doluyaşamak  isteyenler için tasarlanmış olanRenaissance Izmir Hotel, Alsancak’ta kaşiflerinibekliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv