Rengarenk Açılış

  • 0
  • 1.728
Rengarenk Açılış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bir süre Hatay semtinde hizmet verdikten sonra rotayı Alsancak’a çeviren ve İzmirli iş kadını Arzu Şimşek’in sahibi olduğu Zeytin Kostümevi’nin açılışı renkli sahnelere ev sahipliği yaptı.
İzmir’li  Girişimci Kadınlar Derneği’nin Başkanı,  İzmir Ticaret Odası İş Kadınları Konseyi üyesi de olan Şimşek’i konsey üyesi arkadaşları başta çok sayıda davetli yalnız bırakmadı. 
Açılış kokteyline katılan hanımlar giydiği kıyafet ve kostümlerle çocukluk günlerine döndü. Kıyafetleri aksesuarlarla zenginleştiren hanımlar bol bol fotoğraf çektirdi, selfie çekmeyi unutmadı.  Çocuklar ise   hayalini süsleyen masal kahramanlarından beğendininin kıyafetleriyle kısa bir süreliğine de olsa keyifli anlar yaşadı.
Atölyesinde üretilen, mağazasında yer alan kıyafetler ve aksesuarlarla 100 yetişkin, 200 civarında çocuğu özel geceler için istenilen kişiliğe büründürebilecek  kapasitede olduklarını belirten Arzu Şimşek, ister tarihten bir kişilik, ister Don kişot, ister bir zombi, vampir, bir savaşçı, canavar, isterse bir masal kahramanı yaparak özel günlerin, partilerin öncesinde başvuru  merkezi olduklarını söyledi. 
Yeter Gazisan
Dilek Ayvalı
Rahman Giray, Reyhan Tosun, Tülin, Gizem Bozkurt
Tuğçe Gülcüler
Nazan Palamutçu
Rezzan Uygun
Hüsniye Kuzu
Tülay Meşe Akar
 
Ece Kahraman, Nurettin Boran Kuzu
Süheyla Tekol, Fülya Özgen
Nehir Palamutçu
Serap Özkan
Şebnem Kocaer, Gülşen Dizdarer
Sevil Topak
Nisanur Bıdık, Irmak Fırat
 Spil Onaral
Rahman Giray, Efe, Hülya Yurttaş
Arzu Şimşek, Yusuf Efe Şenol

Özlem Şengülen

Ayşe Karadan
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv