Robbins semineri İzmir’de

  • 0
  • 981
Yazı Boyutu:

Kendini geliştirmekisteyen İzmirliler Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’ndegerçekleştirilen kişisel gelişim seminerinde bir araya geldi. Amerika’dabulunan Anthony Robbins hayranları tarafından kurulan Power (güç) gruplarınınTürkiye şubelerini yapılandırmak  içinyola çıkan organizasyon ekibi, İstanbul’dan sonra İzmir şubesini de oluşturdu.

Ünlü kişisel gelişim uzmanı aynı zamanda ‘Sınırsız Güç’ adlıkitabın yazarı olan Anthony Robbins, insanlara 3F teknolojisiyle (filoloji, focus ve fizyoloji) yaklaşıphayatlarında değişimi sağlıyor. Amerika’da geniş bir kitleye sahip olanRobbins’in 3F semineri İzmir’de ilk kez Konak Belediyesi desteğiylegerçekleşti.  Alanlarında uzman YelizRüzgar ve V.Tolga Hancı tarafından verilen seminerde İzmirliler, hayatlarınınher noktasında faydalı olacak ip uçları edindi. Anthony Robbins’in eğitim içeriğinin anlatıldığı seminerde, yaşamı çokkısa sürede dönüştürecek 3F teknolojisi, başarı, başarısızlık döngüleri,negatif inançlardan kurtulma ve sağlıklı yaşam konularının püf noktalarıanlatıldı.

İzmir şubesinin lideri Ayça Gençoğlu “Bizler Amerika’dabaşlayan Anthony Robbins kişisel eğitim seminerlerini ülkemizlebuluşturduk.  Amacımız; insanlarımızınkendilerini geliştirme konusunda katkıda bulunmak.  Bu organizasyonu İstanbul’dan başlayarak heryerde sürdürmeye devam edeceğiz. İzmirlilerle bir araya gelmemizde büyükkatkısı olan ve desteğini esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’açok teşekkür ediyoruz”  dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Büyük Adımlar

Bayraklı'da çocuklar yerinde öğreniyor

Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri İbramaki'de

Arşiv