Rock'cular koptu

  • 1
  • 5.406
Yazı Boyutu:

Ege Rock Derneği’nin 1. kuruluş yıldönümü nedeniyle Soyer Kültür Sanat Fabrikası çim alanında düzenlenen festival gibi konserde sahne alan gruplar bu müziğe gönül verenleri uçurdu. Ünlü DJ’lerin ve 6 grubun yer aldığı konserde özellikle Yunanistan’dan gelen Rotting Christ grubu yaptığı müzikle Rock severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
 
Rock severlerin uzun zamandır beklediği konser Ege Rock Der’in 1. yıldönümü nedeniyle Soyer Kültür Sanat Fabrikası çim alanında düzenlediği gerçekleştirildi. Festival gibi geçen konserde sahne alan gruplar bu müziğe gönül verenleri uçurdu. Ünlü DJ’lerin ve 6 grubun yer aldığı konserde özellikle Yunanistan’dan gelen Rotting Christ grubu yaptığı müzikle Rock severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Daha önce de çim alanda konserler düzenleyen Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bu kez de Ege Rock Der’in konserine ev sahipliği yaptı. Saat 16.00’dan itibaren ünlü DJ’lerin çaldığı parçalarla geceye başlayan rock severler Uncle C. Grubu’nun müziğine eşlik etmeye başladılar. İlginç makyaj ve giysileri ile sahne alan Mary Jane Hits rock severleri coşturdu.
İlerleyen saatlerde sırasıyla sahne alan Dungeon Of Wizard, Notwithstanding, UCK Grind, Hecatomb grupları konsere gelenlere müzik ziyafeti çekti. Son olarak sahne alan ve Yunanistan’dan gelen ve rock severlerin yakından tanıdığı Rotting Christ geceyi zirveye taşıdı.
Konser sonrası sosyal paylaşım sitelerinde izleyicilerden gelen memnuniyet tepkileri şöyleydi:
“Derneğimizin 1.yıl kutlamaları olağanüstü geçti…  Keskin bir kılıcın kılıfından çıkısı gibiydiniz... Teşekkürler. Evet, çok güzel eğlendik, coştuk, çok iyi koptuk…”

Yorumlar (1)
  • Ege Güçlü

    Ege Güçlü

    Gökhan Sağlam çok kaliteli harika bir insan dost ve prodüktör dür.Onunla çalışmaktan onur duyuyorum Karanlık Masal Gotik edebiyat yazarı Ege GÜÇLÜ.

    31 Ocak 2023 15:46
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv